• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkala siirtyy uusiin tehtäviin

Asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkala siirtyy uusiin tehtäviin

07.01.2019

Toimisto- ja liiketilojen välitystä pääkaupunkiseudulla hoitanut asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkala siirtyy uusiin haasteisiin ja on LogisTila Oy:n palveluksessa 18.1.2019 saakka.

Marian vastuulla olevat vuokraus- ja myyntisopimusneuvottelut ottaa vastatakseen LogisTila Oy:n toimitusjohtaja Rauno Nurmi, joka on hoitanut LogisTilan toimisto- ja liiketilojen välitystä myös aiemmin.

LogisTila Oy:n toiminnan kasvu jatkuu vahvasti myös tänä vuonna. Tulevalla kaudella LogisTila rekrytoi lisää myynnin ja välitystoiminnan ammattilaisia, ja erityisesti aiotaan kasvattaa pääkaupunkiseudun toimitilojen välitystoimintaa. Viime vuonna aluetoimistoja avattiin Pirkanmaalle, Varsinais-Suomeen ja Pohjois-Savoon.

LogisTila Oy kiittää Mariaa hyvästä ja aktiivisesta otteesta sekä osallistumisesta LogisTilan toiminnan kasvattamiseen. Toivotamme Marialle menestystä uusiin haasteisiin!

Oletko kiinnostunut urasta toimitilojen välityksen parissa? Lue LogisTilasta työnantajana ja lähetä meille avoin hakemus!

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Rauno Nurmi, p. 050 5522 683 tai rauno.nurmi@logistila.fi


Etsitkö uutta toimitilaa, liiketilaa, varastotilaa tai tuotantotilaa? Kauttamme saat järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä.

Takaisin uutislistaukseen