• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Asiakkuuspäällikkö Pirkanmaalle

Etsimme asiakkuuspäällikköä Pirkanmaalle

16.01.2019

Kasvua tukemaan haemme asiakkuuspäällikköä välittämään toimitiloja Pirkanmaalla.

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin varasto- ja tuotantotiloja kuin toimisto- ja liiketilojakin. LogisTila toimii pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Kasvua tukemaan haemme Pirkanmaalle:

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu toimitilojen välitys niin vuokra- kuin myyntitarkoituksessa. Saat valmiina monipuolisen ja kattavan kohdevalikoiman sekä asiakasportfolion. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä toimitilavälityksen asiantuntijaksi.

Olethan oma-aloitteinen, tavoitteellinen toimija, jonka osaaminen ja asenne vakuuttavat vaativankin asiakkaan. Tapaat mielelläsi uusia ihmisiä ja luottamuksellisen asiakassuhteen luominen käy sinulta luontevasti. Itsenäisen työn ohella olet reilu tiimin jäsen. Toivomme kokemusta B2B myyntitehtävistä. Kiinteistöalan kokemus ja LKV-tutkinto luetaan eduksi.

Annamme sinulle perehdytyksen tapaamme toimia sekä myynnin ja markkinoinnin tuen työllesi.
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 4.2.2019. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Pirkanmaan aluepäällikkö Ulla Lyytinen p. 040 776 0538 tai ulla.lyytinen(at)logistila.fi. Viikolla 4 yhteydenotot sähköisesti. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella.

Takaisin uutislistaukseen