• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Etsimme asiakkuuspäällikköä Päijät-Hämeen alueelle

Etsimme asiakkuuspäällikköä Päijät-Hämeen alueelle

03.02.2021

Haemme asiakkuuspäällikköä Päijät-Hämeen alueelle tukemaan yrityksemme kasvua - tartu tilaisuuteen!

Asiakkuuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti tuotanto- ja logistiikkatilojen sekä toimisto- ja liiketilojen välityksestä yritysasiakkaille Päijät-Hämeen alueella. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksi kattavan ja monipuolisen kohdevalikoiman. Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Arvostamme toimialatuntemusta sekä kokemusta yrittäjähenkisestä työskentelystä. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja lähestyy asioita positiivisella asenteella. Lisäksi olet myyntihenkinen ja valmis aktiivisesti kartoittamaan ja hankkimaan uusia asiakkuuksia. Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentely ei tuota sinulle ongelmia, vaan päinvastoin nautit vastuusta ja vapaudesta aikatauluttaa oma työviikkosi. Uusasiakashankinnan lisäksi hoidat ja syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita, sekä viet useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on kuitenkin vahva yrityksen tuki taustalla. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja näin ollen sinulla on halutessasi mahdollisuus lisävastuuseen. Palkkauksesi perustuu provisioon, eli oman aktiivisuutesi avulla sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla partneri Hannu Kolmoselle 20.3.2021 mennessä (etunimi.sukunimi@logistila.fi).

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtehtävä on vakituinen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hannu Kolmonen p. 044 240 5083 ja toimitusjohtaja Rauno Nurmi p. 050 5522 683.

Takaisin uutislistaukseen