• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Asiakaslähtöiset toimitilapalvelut

LogisTila etsii yrityksellenne järkevät toimitilatLogisTilan tavoitteena on etsiä asiakkaalle oikeat ja toimivat toimitilaratkaisut sekä auttaa asiakasta hyödyntämään tehokkaasti ja kannattavasti jo käytössään olevia toimitiloja.

LogisTilalla on tarjota asiakkailleen kattava toimitilavalikoima, maksuton palvelu toimitilaa etsivälle sekä laaja palvelukokonaisuus, joka huomioi asiakkaan tarpeet. Kattavat palvelumme pitävät sisällään toimitilavälityspalvelujen lisäksi kiinteistöjohtamisen palvelut sekä kiinteistöjen konsultointipalvelut, AKA-kiinteistöarviot. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

LogisTilalla on jokaisella toimialueella oma toimisto ja paikallinen toimitila-asiantuntija. Antaessasi siis toimeksiannon meille saat käyttöösi yhteistyökumppanin, joka tuntee alueesi verkostot ja toimitilamarkkinat.

Palveluitamme


Toimitilavälitys

Olemme toimitilavälityksen ammattilaisia. Autamme sekä toimitilojen vuokrauksessa että myymisessä ja ostamisessa. Välitämme toimitiloja lähes koko Suomen alueella. Välityksessämme ovat varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat. Sopivien toimitilojen etsiminen on maksuton palvelu tiloja etsiville toimijoille. Lue lisää.

 

Kiinteistöjohtaminen

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti kiinteistöjohtamisen palveluita. Työn perustana ovat kaupallisuus ja joustavuus. Asiakkaalle rakennetaan aina juuri hänelle sopiva palvelukokonaisuus, joka voi olla suppea tai laaja palvelupaketti. Valitessasi kiinteistöjohtamisen LogisTilalta voit luottaa siihen että toimitilaasi liittyvät asiat ovat ammattilaisten hoidossa ja saat joustavaa sekä ketterää palvelua. Lue lisää.

 

Kiinteistöarviointi

Laadimme kirjallisen arviokirjan luotettavasti ja puolueettomasti ostotilanteessa, myynti- ja vuokraustilanteessa, perinnönjaon ja osituksen yhteydessä, vakuusjärjestelyissä ja yritysjärjestelyissä sekä verotusta varten. Puolueeton ja luotettava arvio perustuu aluetta koskevaan markkinatietoon ja kohteen kuntoon. Arviointitiimistämme löytyy LKV-pätevyyksien lisäksi yksi AKA-pätevyys. Lue lisää.