• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Yritys  / Referenssejä  / Kumppaniverkosto  / Avoimet työpaikat

Vuokrauspalvelu


   

Padel

Asiakastarina: Pirkkalaan avattiin huipputason padel-halli

Padel – mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia – on suhteellisen uusi urheilulaji Suomessa. Kaksi lajista innostunutta liikunnanopettajaa päätti perustaa huipputason padel-hallin Pirkkalaan, Tampereen keskustan tuntumaan. LogisTila auttoi sopivan tilan löytämisessä.

Jatka lukemista


 


 

CT Tampere

Asiakastarina: Vauhtia kasvuun - CT Tampere muutti Jasperintielle Pirkkalassa

CT Tampere myy autoja sekä tarjoaa autojen huoltoon, korjaukseen, kunnostukseen ja ohjelmointiin liittyviä palveluja, kuten autojen moottoreiden optimointia. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja siksi yrittäjät Antti ja Pete etsivät uutta, kasvavan yrityksen toimintaan sopivaa tilaa. LogisTila auttoi hakuprosessissa.

Jatka lukemista


 


 

Danx

Asiakastarina: Tanskalainen DANX muutti Vantaalle Pakkalantielle

DANX on pohjoismaiden johtava varaosalogistiikan asiantuntija, joka on keskittynyt erityisesti huoltopalveluita tarjoavien yritysten logistiikkaan ja jälkimarkkinoihin. DANX:lla on toimipisteet Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Baltian maissa sekä Suomessa. LogisTila auttoi löytämään sopivat tilat Vantaalta.

Jatka lukemista


 


 

Unisport

Asiakastarina: Unisport keskitti varastonsa Keravalle: "Keskittämällä saavutamme varastointiin tehokkuutta"

Unisport on kokonaisvaltainen liikuntapaikkojen toimittaja. Yrityksen toimittamat tekonurmet ja turva-alustat ovatkin monelle tutuksi tullut näky urheilupuistoissa ja lasten leikkipaikoilla ympäri Suomea. Kun viisi yritystä fuusioitui yhteen, oli yrityksellä tarve keskittää varastotoiminta.

Jatka lukemista


 


 

Delicatessen

Asiakastarina: Kapasiteettia kasvuun – Delicatessenin akuutti tilatarve ratkesi pikavauhtia

Delicatessen perustettiin alun alkujaan pyörittämään lounasravintolaa Oulunkylässä. Maukas ruoka sai erään asiakkaan pyytämään yritystä tekemään tarjoilut häätilaisuuteen, ja koska tilaisuudesta saatu palaute oli erinomaista, catering-toimintaa päätettiin jatkaa. Tänä päivänä yritys toteuttaa catering- ja pitopalveluita koko Uudenmaan alueella.

Jatka lukemista


 


 

Konttinen

Asiakastarina: Kiinteistösijoitus Konttinen Oy ja LogisTila yhteistyöhön - Kuopion Mestarinkadun kiinteistö täytettiin vauhdilla

Kiinteistösijoitus Konttinen Oy:n omistamaan kiinteistöön Kuopion Mestarinkadulla löytyi nopeasti vuokralaiset, kun LogisTilan Pohjois-Savon aluepäällikkö Timo Puustinen otti tilat välitykseensä.

Jatka lukemista


 


 

Lokakuljetus Hurrikaanit

Lokakuljetuksesta Hurrikaanit Ympäristöhuolloksi, pääkaupunkiseudulta Pirkanmaalle – perheyritys avaa toimipisteen Nokialle

Hurrikaanien tarina alkoi vuonna 1964, kun Helsingin kaupungin vedenpuhdistamolla tarvittiin loka-autoja lietteen ajoa varten.

Jatka lukemista


 


 

Kuntokauppa

Asiakastarina: Kuntokauppa löysi uudet toimitilat positiivisella otteella

Kuntokauppa on suomalainen Tampereella toimiva kuntoiluliikunta- ja hyvinvointivälineitä myyvä yritys. Tesomalla sijaitsevat tilat alkoivat yrityksen kasvun myötä muuttua ahtaiksi. LogisTila auttoi yritystä uusien toimitilojen etsimisessä.

Jatka lukemista


 


 

Asiakastarina: Savon Rakentajat rakentavat Kuopioon moderneja toimitiloja

Savon Rakentajat Oy on Pohjois-Savon alueella toimiva rakennusliike, joka on viime vuosina lähtenyt laajentamaan toimintaansa toimitilarakentamisen puolelle. LogisTila toimii Savon Rakentajien yhteistyökumppanina ja tilojen välittäjänä.

Jatka lukemista


 


 

Kiinteistöjohtaminen

Sarakoivu

Asiakastarina: LogisTilan Manageeraus helpottaa kiinteistön omistajan arkea

Sarakoivu Oy omistaa kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla sekä Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Turussa. LogisTila Oy toimii neljän Sarakoivun omistaman pääkapunkiseudulla sijaitsevan kiinteistöyhtiön manageeraajana. LogisTila toimii Sarakoivun pääkaupunkiseudun kiinteistöjen manageeraajana.

Jatka lukemista


 


 

Asiakastarinoita


Etsitkö vapaata toimistotilaa, liiketilaa, tuotantotilaa tai varastotilaa? Kauttamme saat järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä.