• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Yritys  / Referenssejä  / Kumppaniverkosto  / Avoimet paikat

Vuokrauspalvelu


   

Asiakastarina: Pirkkalaan avattiin huipputason padel-halli

Padel – mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia – on suhteellisen uusi urheilulaji Suomessa. Kaksi lajista innostunutta liikunnanopettajaa päätti perustaa huipputason padel-hallin Pirkkalaan, Tampereen keskustan tuntumaan. LogisTila auttoi sopivan tilan löytämisessä.

Jatka lukemista


 


 

Asiakastarina: Vauhtia kasvuun - CT Tampere muutti Jasperintielle Pirkkalassa

CT Tampere myy autoja sekä tarjoaa autojen huoltoon, korjaukseen, kunnostukseen ja ohjelmointiin liittyviä palveluja, kuten autojen moottoreiden optimointia. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja siksi yrittäjät Antti ja Pete etsivät uutta, kasvavan yrityksen toimintaan sopivaa tilaa. LogisTila auttoi hakuprosessissa.

Jatka lukemista


 


 

Asiakastarina: Tanskalainen DANX muutti Vantaalle Pakkalantielle

DANX on pohjoismaiden johtava varaosalogistiikan asiantuntija, joka on keskittynyt erityisesti huoltopalveluita tarjoavien yritysten logistiikkaan ja jälkimarkkinoihin. DANX:lla on toimipisteet Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Baltian maissa sekä Suomessa. LogisTila auttoi löytämään sopivat tilat Vantaalta.

Jatka lukemista


 


 

Asiakastarina: Unisport keskitti varastonsa Keravalle: "Keskittämällä saavutamme varastointiin tehokkuutta"

Unisport on kokonaisvaltainen liikuntapaikkojen toimittaja. Yrityksen toimittamat tekonurmet ja turva-alustat ovatkin monelle tutuksi tullut näky urheilupuistoissa ja lasten leikkipaikoilla ympäri Suomea. Kun viisi yritystä fuusioitui yhteen, oli yrityksellä tarve keskittää varastotoiminta.

Jatka lukemista


 


 

Manageeraus

Asiakastarina: LogisTilan Manageeraus helpottaa kiinteistön omistajan arkea

Sarakoivu Oy omistaa kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla sekä Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Turussa. LogisTila Oy toimii neljän Sarakoivun omistaman pääkapunkiseudulla sijaitsevan kiinteistöyhtiön manageeraajana. LogisTila toimii Sarakoivun pääkaupunkiseudun kiinteistöjen manageeraajana.

Jatka lukemista


 


 


Etsitkö vapaata toimistotilaa, liiketilaa, tuotantotilaa tai varastotilaa? Kauttamme saat järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä.