• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Välityspalvelut

LogisTilan kautta saat järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä. Välitämme toimitiloja yrityksille koko Suomen alueella.

Välityksessämme ovat varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat.

Välityksessä olevat toimitilat löydät suurimmaksi osaksi verkkosivujemme hakupalvelusta, mutta kaikki välityksessämme olevat kohteet eivät ole julkisessa markkinoinnissa. Jos et löydä hakupalvelustamme itsellesi sopivaa toimitilaa, ota meihin yhteyttä. Kartoitamme sinulle sopivimmat toimitilavaihtoehdot. Palvelumme on toimitilaa etsivälle maksuton.

Miksi kannattaa käyttää välittäjää, kun etsii uutta toimitilaa?

Sopivien vuokratilojen etsiminen on maksuton palvelu tiloja etsiville toimijoille. Kun annat toimeksiannon LogisTilalle, saat asiantuntijan käyttöösi etsimään sopivat tilat puolestasi, ja sinä saat keskittyä ydinliiketoimintasi pyörittämiseen.

Lue, kuinka välityspalvelumme auttaa sinua.


Välityspalvelujemme kautta saat

Kattavan toimitilavalikoiman

LogisTilalla on välityksessä satoja toimisto- ja liiketiloja sekä varasto- ja tuotantotiloja eri puolilla Suomea. Kattavan yhteistyöverkoston ansiosta välityksessä on kaikkien isoimpien kiinteistöjen omistajien toimitilat. LogisTilan kautta saat vertailutiedon eri omistajien toimitiloista, niiden ominaisuuksista ja hinnoista.Maksuttoman palvelun toimitilaa etsivälle

Välityspalvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Voit hyödyntää osaamistamme ja toimitilatietoamme veloituksetta, oli sitten kyse uudesta toimistotilasta, varaston laajennuksesta tai kokonaan uudesta yrityksen toimitilaratkaisusta.

 

Kattavan palvelukokonaisuuden, joka huomioi asiakkaan tarpeet

Välitys- ja myyntipalvelukokonaisuus pitää sisällään muun muassa asiakkaan tarpeiden määrittelyn, toimitilojen käytettävyyden selvittämisen sekä tietenkin itse hakuprosessin. Asiakaslähtöisyys on kaiken toiminnan ydin.

 

Kiinteistön omistajille käyttäjät toimitiloihin

LogisTila palvelee myös kiinteistön omistajia etsimällä käyttäjät vapaisiin toimitiloihin. LogisTilalla on hyvä kontaktiverkosto ja aktiiviset asiantuntijat, jotka etsivät tiloihin sopivat vuokralaiset. Palvelu on maksutonta myös kiinteistön omistajalle sopimuksen syntymiseen saakka. Toimitiloja markkinoidaan myös suuremmissa merkittävissä toimitilaportaaleissa.


Huomioithan, että kaikki välityksessämme olevat kohteet eivät ole julkisessa markkinoinnissa. Jos et löydä sopivaa tilaa hakupalvelustamme, ilmoita meille, niin etsimme sinulle sopivan. Voit myös ilmoittaa vapaan tai vapautuvan toimitilan välitykseemme, niin etsimme sinulle vuokralaisen.


Ostotoimeksianto

Sopivien ostettavien kiinteistöjen löytäminen voi olla ajoittain haastavaa, sillä suurin osa myytävistä kohteista ei ole julkisessa myynnissä. Tee meidän kanssamme ostotoimeksiantosopimus, niin etsimme puolestasi sinulle sopivat vaihtoehdot toivomillasi kriteereillä.

Ostotoimeksianto toimii samalla periaatteella kuin myyntitoimeksianto, mutta käänteisesti. Kokeneet asiantuntijamme toimivat toimeksiantajan tukena aina tarjousneuvotteluista kaupan tekoon asti. Kauppaan johtaneen toimeksiannon välityspalkkion maksaa ostaja.

Haluatko lisätietoja ostotoimeksiannoista? Voit ottaa yhteyttä täällä tai suoraan: Rauno Nurmi, p. 050 5522 683 tai
rauno.nurmi(at)logistila.fi