• Monipuoliset toimitilat Espoosta

  Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Espoosta? LogisTilan kautta löydät vapaat varastotilat ja tuotantotilat sekä toimistotilat ja liiketilat koko Uudenmaan alueelta.

  Toimitilavälityksessämme on laaja valikoima vuokrattavia ja myytäviä varastotiloja, tuotantotiloja, toimistotiloja, liiketiloja sekä muita yritysten toimitiloja. Etsimme parhaat toimitilaratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja autamme yrityksen muuttuvissa tilatarpeissa.

  Kääntymällä meidän puoleemme, saat asiantuntijan käyttöösi etsimään sopivat tilat puolestasi, ja sinä saat keskittyä ydinliiketoimintasi pyörittämiseen. Toimitilavälittäjämme työskentelevät pääkaupunkiseudulla ja tuntevat seudun verkostot ja toimitilamarkkinat.

  Välityspalvelumme on toimitilaa etsivälle asiakkaalle maksuton.

  Kauttamme saat kaikki nämä toimitilat:

  • Varastotilat
  • Tuotantotilat
  • Logistiikkatilat
  • Teollisuustilat
  • Toimistotilat
  • Liiketilat
  • Muut yrityksen toimitilat

  Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaista toimitiloista

Näin välitämme Espoon seudulla

1. Asiakkaan tarpeen kartoittaminen. Asiakkaan toimitilatarpeet kartoitetaan, jonka jälkeen hän saa keskittyä ydinliiketoimintansa pyörittämiseen. Asiakas saa käyttöönsä toimitilamarkkinat tuntevan asiantuntijan, joka hoitaa vuokrausprosessia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

2. Sopivien toimitilojen etsiminen asiakkaalle. Asiakas saa tietoa hänelle sopivista vapaista tai vapautumassa olevista, hiljaisessa markkinoinnissa olevista toimitiloista.

3. Tiedon tuottaminen. Asiakas saa yhteyshenkilöltä tarkempaa tietoa häntä kiinnostavista kohteista, esimerkiksi kustannuksiin liittyen.

4. Näyttöjen järjestäminen. Asiakkaalle järjestetään näytöt häntä kiinnostaviin kohteisiin hänen aikataulunsa mukaisesti. Asiakkaan täytyy vain ilmoittaa yhteyshenkilölleen sopivat ajankohdat.

5. Neuvotteluissa tukeminen. Asiakas saa asiantuntevan tuen esimerkiksi sopimusneuvotteluissa sekä vuokrasopimuksen tekemisessä. Näin asiakkaan ei tarvitse olla yksin.

6. Tyytyväisyyden varmistaminen. Lopuksi asiakkaan tyytyväisyys uusiin toimitiloihin sekä vuokrausprosessiin varmistetaan.

 

Anna meidän auttaa

Palvelemme yritystäsi aktiivisesti ja paikallisesti. Espoossa ja koko Uudenmaan alueella sinua palvelee Keravan toimiston henkilöstö, joka tuntee pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinat kuin omat taskunsa. Voit ottaa yhteyttä meihin esimerkiksi lomakkeen avulla tai soittamalla suoraan toimitilavälittäjällemme.

Hanna Temmes Rauno Nurmi Jari Terävä


Hanna Temmes
Asiakkuuspäällikkö, LKV
p. 050 527 5595
hanna.temmes(at)logistila.fi


Rauno Nurmi
Toimitusjohtaja, LKV
p. 050 5522 683
rauno.nurmi(at)logistila.fi


Jari Terävä 
Asiakkuuspäällikkö, LKV
p. 050 345 3258
jari.terava(at)logistila.fi

Bengt Lagerlöf Veikko Lahtinen  

Bengt Lagerlöf  ​​​​​
Partneri
p. 040 900 6866
bengt.lagerlof(at)logistila.fi

Veikko Lahtinen 
Partneri, LKV
p. 050 5522 660
veikko.lahtinen(at)logistila.fi
 


Toimimme lähes koko Suomen alueella. Katso koko henkilöstön yhteystiedot.

 

Espoon toimisto- ja liiketilat

Espoo on väkiluvultaan toiseksi suurin kunta Suomessa ja sen laajalla alueella on monia toimistokeskittymiä, joista tunnetuimmat ovat Leppävaara, Keilaniemi, Otaniemi ja Tapiola.

Leppävaara ja Keilaniemi ovat vahvasti kehittyviä työpaikkakeskittymiä, joihin rakennetaan erittäin moderneja ja laadukkaita toimistotiloja. Alueilla sijaitsevat vanhemmat tilat ovat myös usein muokattavissa nykyajan standardien mukaisiksi. Alueet ovat tunnettuja pääkonttoreista ja kansainvälisyydestä. Liikenneyhteydet ovat huippuluokkaa etenkin kun Raide-Jokeri valmistuu.

Lisää hyviä toimistotiloja löytyy esimerkiksi Länsiväylän varrelta Matinkylästä, Olarista ja Suomenojalta sekä Turunväylän varrelta Kilosta ja Mankkaalta.

Erityyppisiä liiketiloja löytyy ympäri Espoota, mutta suurimmat keskittymät ovat Matinkylässä, Tapiolassa ja Leppävaarassa, joissa sijaitsevat myös suuret kauppakeskukset Iso Omena, Ainoa ja Sello. Näillä alueilla liikkuvat myös suurimmat asiakasvirrat.

 

Espoon varasto- ja tuotantotilat

Espoossa on muutamia alueita, joihin yritykset keskittävät varasto- ja tuotantotilansa. Suosituinta aluetta on Kehä III:n varsi. Väylän varrella sijaitsevat muun muassa Juvanmalmi, Koskelo ja Kauklahti. Etenkin Juvanmalmilla ja Koskelossa on tarjolla hyviä varastotiloja sekä isompaan että pienempään tarpeeseen.

Hyviä varastotiloja on myös Kivenlahdessa, Suomenojassa ja Olarissa. Turunväylän varrelta voi löytyä pienempiä varastotiloja.

Kannattaa myös tutustua Espoon rajojen ulkopuolella olevaan tarjontaan. Varasto- ja tuotantotiloja löytyy muun pääkaupunkiseudun lisäksi myös Espoon läheltä Kirkkonummelta ja Vihdin Nummelasta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta toimitilasta!