• Vapaat toimitilat Helsingistä

  Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Helsingistä? LogisTilan kautta löydät vapaat varastotilat ja tuotantotilat sekä toimistotilat ja liiketilat koko pääkaupunkiseudulta.

  Toimitilavälityksessämme on laaja valikoima vuokrattavia ja myytäviä varastotiloja, tuotantotiloja, toimistotiloja, liiketiloja sekä muita yritysten toimitiloja. Etsimme parhaat toimitilaratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja autamme yrityksen muuttuvissa tilatarpeissa.

  Kääntymällä LogisTilan puoleen, saat asiantuntijan käyttöösi etsimään sopivat tilat puolestasi, ja sinä saat keskittyä ydinliiketoimintasi pyörittämiseen. Toimitilavälittäjämme työskentelevät pääkaupunkiseudulla ja tuntevat seudun verkostot ja toimitilamarkkinat.

  Välityspalvelumme on toimitilaa etsivälle asiakkaalle maksuton.

  Saat kauttamme kaikki nämä toimitilat:

  • Varastotilat
  • Tuotantotilat
  • Logistiikkatilat
  • Teollisuustilat
  • Toimistotilat
  • Liiketilat
  • Muut yrityksen toimitilat

  Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaista toimitiloista

Näin välitämme toimitiloja Helsingin seudulla

1. Asiakkaan tarpeen kartoittaminen. Asiakkaan toimitilatarpeet kartoitetaan, jonka jälkeen hän saa keskittyä ydinliiketoimintansa pyörittämiseen. Asiakas saa käyttöönsä toimitilamarkkinat tuntevan asiantuntijan, joka hoitaa vuokrausprosessia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

2. Sopivien toimitilojen etsiminen asiakkaalle. Asiakas saa tietoa hänelle sopivista vapaista tai vapautumassa olevista, hiljaisessa markkinoinnissa olevista toimitiloista.

3. Tiedon tuottaminen. Asiakas saa yhteyshenkilöltä tarkempaa tietoa häntä kiinnostavista kohteista, esimerkiksi kustannuksiin liittyen.

4. Näyttöjen järjestäminen. Asiakkaalle järjestetään näytöt häntä kiinnostaviin kohteisiin hänen aikataulunsa mukaisesti. Asiakkaan täytyy vain ilmoittaa yhteyshenkilölleen sopivat ajankohdat.

5. Neuvotteluissa tukeminen. Asiakas saa asiantuntevan tuen esimerkiksi sopimusneuvotteluissa sekä vuokrasopimuksen tekemisessä. Näin asiakkaan ei tarvitse olla yksin.

6. Tyytyväisyyden varmistaminen. Lopuksi asiakkaan tyytyväisyys uusiin toimitiloihin sekä vuokrausprosessiin varmistetaan.

 

Anna meidän auttaa

Palvelemme yritystäsi aktiivisesti ja paikallisesti. Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella sinua palvelee Keravan toimiston henkilöstö, joka tuntee pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinat kuin omat taskunsa. Voit ottaa yhteyttä meihin esimerkiksi lomakkeen avulla tai soittamalla suoraan toimitilavälittäjällemme.

Hanna Temmes Rauno Nurmi Jari Terävä


Hanna Temmes
Asiakkuuspäällikkö, LKV
p. 050 527 5595
hanna.temmes(at)logistila.fi


Rauno Nurmi
Toimitusjohtaja, LKV
p. 050 5522 683
rauno.nurmi(at)logistila.fi


Jari Terävä 
Asiakkuuspäällikkö, LKV
p. 050 345 3258
jari.terava(at)logistila.fi

Bengt Lagerlöf Veikko Lahtinen  

Bengt Lagerlöf  ​​​​​
Partneri
p. 040 900 6866
bengt.lagerlof(at)logistila.fi

Veikko Lahtinen 
Partneri, LKV
p. 050 5522 660
veikko.lahtinen(at)logistila.fi
 


Toimimme lähes koko Suomen alueella. Katso koko henkilöstön yhteystiedot.

Toimisto- ja liiketilat Helsingissä

Eniten toimisto- ja liiketiloja on Helsingin keskustassa ja sen reuna-alueilla, kuten Vallilassa ja Sörnäisissä. Keskusta ei menetä vetovoimaansa, vaan se kiinnostaa jatkuvasti monenlaisia yrityksiä. Keskustassa on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja aina yhden hengen huoneista pääkonttoritason tiloihin. Toimistot joustavat usein vuokralaisten tarpeiden mukaan. Alueella on myös paljon vanhoja saneerattuja arvokiinteistöjä. Keskustaan haluavan on hyvä muistaa, että vuokrahinnat ovat muuhun pääkaupunkiseutuun verrattuna usein korkeat.

Keskustan kupeesta löytyy paljon muita hyviä vaihtoehtoja omille toimistotiloille. Hyviä esimerkkejä ovat esimerkiksi Ruoholahti, Lauttasaari ja Pasilan alue. Kaikilla näillä alueilla on korkeatasoisia ja moderneja toimistotiloja. Etenkin jatkuvasti kehittyvä Pasila on monien yritysten suosiossa, muun muassa erinomaisten palveluiden ja pääkaupunkiseudun parhaiden liikenneyhteyksien ansiosta.

Vuokrattavia toimistoja löytyy hyvin myös esimerkiksi Konalasta, Pitäjänmäestä, Kalasatamasta ja tulevaisuudessa myös Jätkäsaaresta.

Erityylisiä liiketiloja on laajalti ympäri Helsingin aluetta. Erityisen suosittuja tiloja ovat kivijaloissa sijaitsevat pienet liiketilat, joita on Helsingin keskustan lisäksi myös muissa kaupunginosissa. Suurempia liiketiloja löytyy Helsingin laitamilta esimerkiksi Konalasta, joka on perinteisesti tunnettu etenkin autokauppakeskittymänä. Konalassa on erinomaiset liikenneyhteydet ja paljon potentiaalisia asiakkaita.

 

Varasto- ja tuotantotilat Helsingissä

Suurin osa Helsingin varasto- ja tuotantotiloista löytyy Pitäjänmäeltä, Vallilasta, Herttoniemestä ja Konalasta. Lisäksi Vuosaaren sataman alueelta voi ajoittain vapautua monipuolisia toimitiloja tarjolle.

Kaupungin länsipuolella sijaitsevat Pitäjänmäki ja Konala ovat erittäin suosittuja alueita, kun mietitään yrityksen varasto- tai tuotantotilojen sijoituspaikkaa. Alueilla on erinomaiset liikenneyhteydet Kehä I:n ja Vihdintien ansiosta. Lisäksi erilaisia varasto- ja tuotantotiloja on tarjolla monipuolisesti.

Helsingin itäpuolella, etenkin Herttoniemi, on suosittua aluetta muun muassa hyvien yhteyksien ja monipuolisuuden ansiosta. Varasto- ja tuotantotilat ovat usein kuitenkin pienempiä kuin Konalassa ja Pitäjänmäellä. Samantyylisiä toimitiloja voi löytyä myös Roihupellosta ja Tattarisuolta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta toimitilasta!