• Vapaat toimitilat monipuolisesti Lahdesta

  Onko yrityksesi vailla vapaata ja toimivaa toimitilaa Lahdesta? LogisTilan kautta löydät vapaat tuotanto-, varasto-, toimisto- ja liiketilat Lahden lisäksi myös koko Päijät-Hämeen alueelta.

  Toimitilavälityksemme tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman vuokrattavia sekä myytäviä varastotiloja, tuotantotiloja, toimistotiloja, liiketiloja sekä muita yritysten toimitiloja. Etsimme aina parhaat toimitilaratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sekä autamme yrityksen muuttuvissa tilatarpeissa.

  Kääntymällä LogisTilan puoleen, saat meiltä oman asiantuntijan käyttöösi etsimään ja kartoittamaan sopivat tilat puolestasi. Sinä voit sillä aikaa keskittyä pelkästään ydinliiketoiminnan hoitamiseen. Toimitilavälittäjämme työskentelee Lahdessa. Hän tuntee seudun verkostot ja toimitilamarkkinat hyvin.

  Välityspalvelumme on toimitilaa etsivälle asiakkaalle maksuton.

  Kaikki nämä toimitilat saat kauttamme Lahdessa:

  • Varastotilat
  • Tuotantotilat
  • Logistiikkatilat
  • Teollisuustilat
  • Toimistotilat
  • Liiketilat
  • Muut yrityksen toimitilat

  Ota yhteyttä ja kysy lisää Lahden vapaista toimitiloista!

Näin toimitilojen välitys hoituu Lahden seudulla

1. Asiakkaan tarpeen kartoittaminen. Asiakkaan toimitilatarpeet kartoitetaan, jonka jälkeen hän saa keskittyä ydinliiketoimintansa pyörittämiseen. Asiakas saa käyttöönsä toimitilamarkkinat tuntevan asiantuntijan, joka hoitaa vuokrausprosessia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

2. Sopivien toimitilojen etsiminen asiakkaalle. Asiakas saa tietoa hänelle sopivista vapaista tai vapautumassa olevista, hiljaisessa markkinoinnissa olevista toimitiloista.

3. Tiedon tuottaminen. Asiakas saa yhteyshenkilöltä tarkempaa tietoa häntä kiinnostavista kohteista, esimerkiksi kustannuksiin liittyen.

4. Näyttöjen järjestäminen. Asiakkaalle järjestetään näytöt häntä kiinnostaviin kohteisiin hänen aikataulunsa mukaisesti. Asiakkaan täytyy vain ilmoittaa yhteyshenkilölleen sopivat ajankohdat.

5. Neuvotteluissa tukeminen. Asiakas saa asiantuntevan tuen esimerkiksi sopimusneuvotteluissa sekä vuokrasopimuksen tekemisessä. Näin asiakkaan ei tarvitse olla yksin.

6. Tyytyväisyyden varmistaminen. Lopuksi asiakkaan tyytyväisyys uusiin toimitiloihin sekä vuokrausprosessiin varmistetaan.

 

Veikko Lahtinen

Anna meidän auttaa

Palvelemme yritystäsi aktiivisesti ja paikallisesti. Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen alueella sinua palvelee partneri Veikko Lahtinen. Voit ottaa yhteyttä meihin esimerkiksi lomakkeen avulla tai soittamalla suoraan toimitilavälittäjällemme.

Veikko Lahtinen 
Partneri, LKV
p. 050 5522 660
veikko.lahtinen(at)logistila.fi

Toimimme lähes koko Suomen alueella. Katso koko henkilöstön yhteystiedot.

 

Lahden alueen tuotanto- ja varastotilat

Toimitilojen sijoittaminen Lahteen on erinomainen vaihtoehto jokaiselle yritykselle. Lahden seudulla kehitetään ja investoidaan yritysalueisiin jatkuvasti. Lahden vahvuuksiin kuuluu muun muassa sen hyvä sijainti ja ruuhkaton saavutettavuus.

Varastotiloja etsiviä yrityksiä voisi kiinnostaa esimerkiksi Pennalan logistiikka-alue, joka tarjoaa loistavat puitteet toiminnan harjoittamiseen. Alueen vahvuuksia ovat muun muassa sen koko, edullinen maa sekä valmis infrastruktuuri. Toinen hyvä vaihtoehto varastotiloja etsiville on Pippo-Kujalan alue, joka sijaitsee valtatie 4:n ja 12:n välittömässä läheisyydessä.

Lahdessa on teollisuudella pitkät perinteet ja erilaisia tuotantotiloja löytyy kattavasti eri alueilta. Hyvä esimerkki on muun muassa Ritomäen alue, jossa ei ole tuotantoa merkittävästi rajoittavia ympäristötekijöitä ja alue on erillään asutuksesta. Mainioita tuotantotiloja löytyy myös Kiveriöstä, Pekanmäestä ja Kujalasta.

Lahden toimitilojen lisäksi kannattaa tutustua myös Hollolan varasto- ja tuotantotiloihin.

 

Toimisto- ja liiketilat Lahdessa

Eniten toimisto- ja liiketiloja on vuokrattavana keskustassa. Erilaisia tiloja erilaisiin tarpeisiin on tarjolla monipuolisesti. Esimerkiksi Aleksanterinkatu on vilkas väylä, joka on monien toimijoiden suosiossa.

Lahden Portti on sijainniltaan erinomainen kaupallisten toimintojen alue. Alue sijaitsee moottoritien eteläisen sisääntuloliittymän kohdalla ja kasvaa huimaa vauhtia. Alueella rakentuu paljon uusia liiketiloja. Hyviä liiketiloja löytyy myös esimerkiksi Renkomäestä, muutaman kilometrin päästä keskustasta. Alueella on paljon myös lounasravintoloita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta toimitilasta nyt!