• Vapaat toimitilat monipuolisesti Vantaalta

  Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Vantaalta? LogisTilan kautta löydät parhaat vapaat varastotilat ja tuotantotilat, sekä liike- ja toimistotilat Vantaan lisäksi koko Uudenmaan alueelta.

  Toimitilavälityksessämme on laaja valikoima vuokrattavia ja myytäviä varastotiloja, tuotantotiloja, toimistotiloja, liiketiloja sekä muita yritysten toimitiloja. Etsimme parhaat toimitilaratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja autamme yrityksen muuttuvissa tilatarpeissa.

  Kääntymällä LogisTilan puoleen, saat asiantuntijan käyttöösi etsimään sopivat tilat puolestasi, ja sinä saat keskittyä ydinliiketoimintasi pyörittämiseen. Toimitilavälittäjämme työskentelevät pääkaupunkiseudulla ja tuntevat seudun verkostot ja toimitilamarkkinat.

  Välityspalvelumme on toimitilaa etsivälle asiakkaalle maksuton.

  Saat meiltä kaikki nämä toimitilat:

  • Varastotilat
  • Tuotantotilat
  • Logistiikkatilat
  • Teollisuustilat
  • Toimistotilat
  • Liiketilat
  • Muut yrityksen toimitilat

  Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaista toimitiloista Vantaalla!

Näin välitämme toimitiloja Vantaan seudulla

1. Asiakkaan tarpeen kartoittaminen. Asiakkaan toimitilatarpeet kartoitetaan, jonka jälkeen hän saa keskittyä ydinliiketoimintansa pyörittämiseen. Asiakas saa käyttöönsä toimitilamarkkinat tuntevan asiantuntijan, joka hoitaa vuokrausprosessia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

2. Sopivien toimitilojen etsiminen asiakkaalle. Asiakas saa tietoa hänelle sopivista vapaista tai vapautumassa olevista, hiljaisessa markkinoinnissa olevista toimitiloista.

3. Tiedon tuottaminen. Asiakas saa yhteyshenkilöltä tarkempaa tietoa häntä kiinnostavista kohteista, esimerkiksi kustannuksiin liittyen.

4. Näyttöjen järjestäminen. Asiakkaalle järjestetään näytöt häntä kiinnostaviin kohteisiin hänen aikataulunsa mukaisesti. Asiakkaan täytyy vain ilmoittaa yhteyshenkilölleen sopivat ajankohdat.

5. Neuvotteluissa tukeminen. Asiakas saa asiantuntevan tuen esimerkiksi sopimusneuvotteluissa sekä vuokrasopimuksen tekemisessä. Näin asiakkaan ei tarvitse olla yksin.

6. Tyytyväisyyden varmistaminen. Lopuksi asiakkaan tyytyväisyys uusiin toimitiloihin sekä vuokrausprosessiin varmistetaan.

 

Anna meidän auttaa

Palvelemme yritystäsi aktiivisesti ja paikallisesti. Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella sinua palvelee Keravan toimiston henkilöstö, joka tuntee pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinat kuin omat taskunsa. Voit ottaa yhteyttä meihin esimerkiksi lomakkeen avulla tai soittamalla suoraan toimitilavälittäjällemme.

Hanna Temmes Rauno Nurmi Jari Terävä


Hanna Temmes
Asiakkuuspäällikkö, LKV
p. 050 527 5595
hanna.temmes(at)logistila.fi


Rauno Nurmi
Toimitusjohtaja, LKV
p. 050 5522 683
rauno.nurmi(at)logistila.fi


Jari Terävä 
Asiakkuuspäällikkö, LKV
p. 050 345 3258
jari.terava(at)logistila.fi

Bengt Lagerlöf Veikko Lahtinen  

Bengt Lagerlöf  ​​​​​
Partneri
p. 040 900 6866
bengt.lagerlof(at)logistila.fi

Veikko Lahtinen 
Partneri, LKV
p. 050 5522 660
veikko.lahtinen(at)logistila.fi
 


Toimimme lähes koko Suomen alueella. Katso koko henkilöstön yhteystiedot.

 

Toimisto- ja liiketilat Vantaan alueella

Vantaalla on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia toimistotiloja kaikenlaisille yrityksille. Suurimmat toimistokeskittymät ovat rakentuneet hyvien liikenneyhteyksien varteen Kehä III:n, Tuusulanväylän, Lahdenväylän ja Hämeenlinnanväylän viereen.

Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä sijaitseva Aviapoliksen alue kehittyy voimakkaasti ja sinne rakennetaan paljon uutta ja moderni toimistotilaa erikokoisille käyttäjille. Alueella on myös jonkin verran vanhempaa toimistotilaa, joka on tarvittaessa muokattavissa. Lentoaseman läheisyys houkuttelee alueella paljon kansainvälisiä yrityksiä.

Tikkurilan ja Myyrmäen keskuksissa on myös paljon hyviä toimistotiloja. Näiden alueiden toimistot ovat usein hiukan vanhempaa tilakantaa. Hyvä vaihtoehto on myös tutkia Vantaan varasto- ja tuotantotiloja, joiden yhteydessä on usein erikseen vuokrattavaa toimistotilaa.

Vantaalla on useita isojen liiketilojen keskittymiä esimerkiksi Tammistossa, Varistossa, Petikossa ja Porttipuiston alueella. Lisäksi pienempiä liiketiloja löytyy hyvin kaupunkikeskuksista, kuten Tikkurilasta, Myyrmäestä, Martinlaaksosta ja Pakkalasta.

 

Vantaan varasto- ja tuotantotilat

Suurin osa Vantaan varasto- ja tuotantotiloista on sijoittunut toimistojen tapaan Kehä III:n ja muiden pääteiden läheisyyteen. Erittäin suosittua aluetta on lentoaseman lähellä sijaitsevat Viinikkala, Pakkala, Aviapolis ja Veromies. Lentoasemalta kauemmas mentäessä vastaan tulevat myös suositut Hakkilan ja Petikon alueet. Suuria varastotiloja löytyy etenkin Viinikkalan ja Petikon alueilta. Pienempiä tiloja voi löytää myös muualta Vantaalta.

Vehkalan alue on uusi elinkeinoalue, josta rakennetaan uutta tuotannon yritysaluetta. Alue on suunniteltu etenkin pk-sektorin toimijoiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta toimitilasta jo tänään!