• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Tule meille markkinointiassistentiksi

Tule meille markkinointiassistentiksi

07.12.2017

Sinä, joka etsit työssäoppimispaikkaa - tule meille suorittamaan harjoittelusi markkinointiassistentin monipuolisissa, markkinoinnin avustavissa tehtävissä.

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää yrityksille toimitiloja. LogisTilan välityspalvelukokonaisuus pitää sisällään toimisto- ja liiketilat sekä varasto- ja tuotantotilat pääkaupunkiseudulla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tule markkinointiassistentiksi

suorittamaan työssäoppimisjaksosi monipuolisten markkinoinnin avustavien tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu esimerkiksi:

  • Kiinteistöjen vuokra-/myynti-ilmoitusten tuottaminen ja päivittäminen verkkosivuille
  • Myyntirekistereiden käsitteleminen liidijärjestelmämme avulla
  • Uutiskirjeiden tuottaminen
  • Muut markkinoinnin ja toimiston avustavat tehtävät.

Saat tuottaa ilmoitustekstejä verkkoon itsenäisesti, joten sujuva suomen kielitaito on tehtävän hoitamisen kannalta ehdoton edellytys. Kirjoitat sujuvaa ja myyvää tekstiä, joka saa asiakkaat kiinnostumaan välityksessä olevista tiloistamme. Voit olla esimerkiksi liiketalouden alan opiskelija, joka on kiinnostunut myynnistä, markkinoinnista tai media-alasta.

Tarjoamme sinulle työssäoppimispaikan, jossa voit itsekin vaikuttaa toimenkuvaasi. LogisTila on pieni yritys, ja haluamme että sinäkin saat kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä.  Meillä sinun on mahdollista kasvaa oman alasi ammattilaiseksi. Saat perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tukea työllesi toimistolta. Oppimistasi ohjaa markkinointipäällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Katariina Valkeinen, p. 044 239 7851 tai etunimi.sukunimi@logistila.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen katariina.valkeinen@logistila.fi.


Miksi töihin LogisTilaan?

Takaisin uutislistaukseen