• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Yritys  / Referenssejä  / Kumppaniverkosto  / Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat


Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jolloin otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota osaamistasi vastaavaa työtä.


LogisTila avoimet paikatKiinnostaako työskentely energisellä välitysalalla toimitilojen parissa?

Etsimme koko ajan etenkin LKV-tutkinnon suorittaneita välitystoiminnan asiantuntijoita, mutta myös uudet lahjakkuudet ovat meille tervetulleita. Tarvittaessa autamme myös LKV-tutkinnon suorittamisessa tarjoamalla oman osaamisemme oppimisesi tueksi.

Miksi töihin LogisTilaan?


Kattava valikoima toimitiloja. Meillä on yhteistyötä lähes kaikkien suurten kiinteistöjen omistajien kanssa, ja sen myötä meillä on laaja ja kattava valikoima kohteita – oli sitten kyse toimistotiloista, liiketiloista, varastoista tai tuotantotiloista. Kauttamme toimitilaa etsivä asiakas saa vertailtavakseen tiedot hänelle sopivista kohteista ja kiinteistön omistaja-asiakas saa vuokralaisen. Sinun tehtäväsi on saattaa tarpeet yhteen.

Kasvava, kehittyvä ja ketterä toiminta. LogisTila Oy on kasvava ja kehittyvä yritys. Halutessasi saat osallistua yritystoiminnan ja yrityksen toimintatapojen kehittämiseen.

Omat ammatilliset kehittymismahdollisuutesi. Tuemme sinua esimerkiksi LKV-tutkinnon suorittamisessa, mutta myös muut koulutukset ovat mahdollisia. Saat keskittää osaamisesi halutessasi toimisto- ja liiketilapuolelle, halutessasi voit perehtyä myös varastojen ja tuotantotilojen hieman tuntemattomampaan maailmaan.

Itsenäinen työnkuva. Sinä olet oman työskentelysi johtaja. Saat suunnitella päivittäisen työsi siten, kuin se sinulle parhaiten sopii. Halutessasi saat kuitenkin työllesi myös tukea.

Työn säännöllisyys ja joustavuus. Toimitilojen välittäminen ajoittuu päiväsaikaan ja arkipäiviin, toisin kuin esimerkiksi asuntovälitysmarkkinoilla. Työ on myös joustavaa ja mahdollistaa sinun oman arkesi yhteensovittamisen työelämän kanssa. Käytännön työsi on liikkuvaa pääkaupunkiseudulla.

Tukea työllesi. Saat työskentelyllesi osaavien ammattilaistemme tuen ja välineet kohteiden markkinoinnille toimiston kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Rauno Nurmeen, etunimi.sukunimi@logistila.fi tai p. 050 5522 683.


   
Henkilöstön koulutus

LogisTila vastaa kiinteistöalan vaatimuksiin henkilöstöä kouluttamalla

LogisTila vahvistaa manageerauksen palvelutiimiään ja vastaa kiinteistöalan vaatimuksiin henkilöstöä kouluttamalla. Pirkanmaan aluepäällikkö Ulla Palonen aloitti työn ohessa lisäkoulutuksen isännöitsijän ammattitutkintoon liittyen.

Lue lisää