• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Vapaata toimitilaa

Vuokrattavat toimitilat, varasto- ja tuotantotilat Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä ja Kuopio

Etsitkö yrityksellesi vapaata tilaa? LogisTila Oy tarjoaa järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä. Kauttamme löydät myytävät ja vuokrattavat toimitilat Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun, Kuopion, Oulun, Jyväskylän ja Lahden seuduilta sekä tietenkin koko Uudenmaan, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Pohjois-Savon Pohjois-Pohjanmaan ja Päijät-Hämeen alueilta.

Etsi hakupalvelusta tilat yrityksellesi

LogisTilan maksuttomasta hakupalvelusta voit etsiä sopivaa vapaata toimitilaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu erikokoisia toimistotiloja, liiketiloja, tuotantotiloja sekä varastotiloja. Syötä kenttiin haluamasi pinta-alat sekä valitse, haluatko tutustua vuokrattaviin vai myytäviin kohteisiin. Saat näkyviin hakuasi vastaavat vaihtoehdot saman tien listattuna, joten tarjontaan tutustuminen on nopeaa ja vaivatonta.

Hakupalvelumme käyttö on ilmaista, jonka lisäksi uutta toimitilaa etsivä saa henkilökohtaisen toimitilaneuvojan käyttöönsä maksutta. Saat keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintasi pyörittämiseen – hyödyntämällä maksuttoman palvelumme. Löydät siis yrityksellesi uudet toimitilat vaivattomasti.

Viihtyisiä työympäristöjä jokaiselle

Tavoitteemme on löytää jokaiselle asiakkaalle liiketoimintaa tukevat toimitilat. Tarjoamme viihtyisiä työympäristöjä, joissa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät. Valttimme on vahva toimialatuntemus, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan parhaat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

LogisTilalla on myös logistiikka-alan erityisasiantuntemusta. Varasto- ja tuotantotilojen lisäksi kauttamme vuokrataan toimisto- ja liiketilaa monenlaisiin tarpeisiin.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.


Etsitkö uutta toimitilaa, liiketilaa, varastotilaa tai tuotantotilaa? Kauttamme löydät järkevät toimitilaratkaisut ja viihtyisät työympäristöt.