• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

21.10.2020: Kuukauden kohde: Upouusi liiketila Pirkkalan parhaalla paikalla


Lokakuun kuukauden kohteemme rakentuu joulukuussa Pirkkalan Partolaan. Palmrothintie 7:n kiinteistössä on vielä vuokrattavana laadukasta liike- ja varastotilaa.

19.10.2020: Asiakastarina: Rekki siirtyy Tampereelta Nokian historialliseen miljööseen


Käytettyjen merkkivaatteiden ostamiseen ja myymiseen keskittynyt verkkokauppayritys Rekki siirtää toimintansa Tampereelta Nokialle. Kasvun mahdollistavat toimitilat löytyivät historiallisesta Nansotalosta. LogisTila auttoi sopivien tilojen löytämisessä.

14.10.2020: LogisTilaan AKA-pätevyys


Koronakevään takia elokuun loppuun siirtynyt Keskuskauppakamarin valvoma auktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA) koe tuotti Suomeen 17 uutta auktorisoitua arvioijaa. Heidän tehtävänään on toimeksiannosta arvioida kiinteistöjä puolueettomasti, itsenäisesti ja riippumattomasti.

06.10.2020: Tulevaisuuden työ ja työn tekemisen paikat


Työn tekemisen ja työpaikkojen uuden normaalin määrittely on käynnissä. Muutoksesta kertovat viimeaikaiset tutkimustulokset sekä muutokset toimitilamarkkinassa ja asiakkailta saatu palaute. Kuinka toimitilamarkkina voi vastata käyttötapojen muutokseen?

15.09.2020: Toimitilojen operaattori - tulevaisuutta alalla?


Yhä joustavammat toimitilaratkaisut yleistyvät markkinoilla. Uudet konseptit ja liiketoimintamallit palvelullistavat toimialaa ja edellyttävät uudenlaista osaamista ja ansaintalogiikkaa, mikä muokkaa toimialan rooleja ja luo mahdollisuuksia uudenlaisille toimijoille.

10.09.2020: Ari Niippa aloitti Pohjois-Pohjanmaan aluepäällikkönä: ”Palvelen asiakasta nöyrällä asenteella ja pidän sen, minkä olen luvannut.”


LogisTila laajentaa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalle ja avaa aluetoimiston Ouluun. Alueen vetovastuun ottaa aluepäällikkö Ari Niippa.

08.09.2020: Kuukauden kohde: Pääkonttoritason toimitilaa Lahdessa


Syyskuun kuukauden kohde on ainutlaatuinen pääkonttoritason toimistorakennus. Linjakatu 5 sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Lahden Asemantaustassa.

31.08.2020: Kiinteistöjohtamisen palvelut - vuokrauksesta kehittämiseen


Kiinteistöjohtaminen on laaja termi, jonka ympärillä pyörivät muun muassa kiinteistökehitys ja käyttäjäpalvelut. Koska kiinteistöt ovat erityyppisiä ja kiinteistöomistajien omistukset ja resurssit eriävät toisistaan, käytännössä kiinteistöjohtamisen palvelu suunnitellaan joka kerta erikseen tukemaan toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

27.08.2020: Kuukauden kohde: Toimiva kauppapaikka Ylä-Savon yrityskeskittymässä


Elokuun kuukauden kohteena on Iisalmen Teollisuuskatu 11:ssä sijaitseva noin 3500 neliön suuruinen monipuolinen kokonaisuus, joka on mahdollista muuttaa monenlaiseen käyttöön. Myytävänä ja vuokrattavana oleva kohde sijaitsee Parkatin kasvavassa yrityskylässä.

24.08.2020: Asiakastarina: Savon Rakentajat rakentavat Kuopioon moderneja toimitiloja


Savon Rakentajat Oy on Pohjois-Savon alueella toimiva rakennusliike, joka on viime vuosina lähtenyt laajentamaan toimintaansa toimitilarakentamisen puolelle. LogisTila toimii Savon Rakentajien yhteistyökumppanina ja tilojen välittäjänä.

17.08.2020: Mitä on kiinteistöjohtaminen?


Kiinteistö on eri toimijoiden tarpeiden ja palveluiden yhteistyön kohde. Kiinteistön omistaja tavoittelee tuottoa, kiinteistön käyttäjä keskittyy liiketoimintansa maksimointiin tiloissa ja kiinteistön ylläpitäjä pitää kiinteistön toimivana. Tämän yhteistyön ympärille nivoutuu kiinteistöjohtamisen monipuolinen palvelukenttä.

10.08.2020: Kiinteistöjohtamisen palvelutarjoama vahvistuu


LogisTila Oy panostaa jatkossa vahvemmin myös kiinteistöjohtamisen palveluihin. Palveluiden tuottamisessa auttaa laajan kokemuksen omaava henkilöstö.

04.08.2020: Kuopio on Itä-Suomen dynaaminen keskus


Kuopion alue on aktiivinen ja kehittyvä liiketoimintaympäristö, jossa yritykset kasvavat ja uudistuvat sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Alueen yritysten tukena toimii Kuopion kaupungin yrityspalvelu eli Business Kuopio.

06.07.2020: Kuukauden kohde: Elintarviketuotannon mahdollistavat toimitilat ja kattavat logistiikkapalvelut


Heinäkuun kuukauden kohde on Keravan Postlarinkatu 4. Kohteessa on vuokrattavana siistiä toimistotilaa, lämpötilahallittua varastotilaa sekä elintarviketuotantoon soveltuvia tuotantotiloja. LogXellence Oy tarjoaa vuokralaisille toimintaa tukevia logistiikkapalveluita.

01.07.2020: Asiakastarina: Kuntokauppa löysi uudet toimitilat positiivisella otteella


Kuntokauppa on suomalainen Tampereella toimiva kuntoiluliikunta- ja hyvinvointivälineitä myyvä yritys. Tesomalla sijaitsevat tilat alkoivat yrityksen kasvun myötä muuttua ahtaiksi. LogisTila auttoi yritystä uusien toimitilojen etsimisessä.

11.05.2020: Kuukauden kohde: Upea ja laadukas uudiskohde Kallaveden rannalla


Toukokuun kuukauden kohteemme on uudiskohde Kuopiossa. Saaristokadun varrelle rakentuu laadukasta toimisto- ja hallitilaa, jota voidaan muunnella juuri oman yrityksen tarpeiden mukaiseksi.