• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

04.02.2020: Kuukauden kohde: Houkuttelevaa varasto- ja toimistotilaa lentoaseman kainalosta!


Helmikuun kuukauden kohteemme on harvinainen helmi: se tarjoaa houkuttelevaa varasto- ja toimistotilaa loistavalta paikalta Aviapoliksen sykkeestä, aivan lentoaseman kainalosta osoitteesta Tikkurilantie 141.

23.01.2020: Tuore aluepäällikkö Valtteri Jumppanen: ”Olen valmis laittamaan itseni likoon asiakkaan puolesta”


Tammikuussa tehtävänsä aloittanut LogisTilan Varsinais-Suomen toimiston aluepäällikkö on sanavalmis ja helposti lähestyttävä myyntityön ja kiinteistövälitysalan ammattilainen.

21.01.2020: Asiakastarina: Kapasiteettia kasvuun – Delicatessenin akuutti tilatarve ratkesi pikavauhtia


Delicatessen perustettiin alun alkujaan pyörittämään lounasravintolaa Oulunkylässä. Maukas ruoka sai erään asiakkaan pyytämään yritystä tekemään tarjoilut häätilaisuuteen, ja koska tilaisuudesta saatu palaute oli erinomaista, catering-toimintaa päätettiin jatkaa. Tänä päivänä yritys toteuttaa catering- ja pitopalveluita koko Uudenmaan alueella.

14.01.2020: Asiakastarina: Kiinteistösijoitus Konttinen Oy ja LogisTila yhteistyöhön - Kuopion Mestarinkadun kiinteistö täytettiin vauhdilla


Kiinteistösijoitus Konttinen Oy:n omistamaan kiinteistöön Kuopion Mestarinkadulla löytyi nopeasti vuokralaiset, kun LogisTilan Pohjois-Savon aluepäällikkö Timo Puustinen otti tilat välitykseensä.

03.01.2020: Kuukauden kohde: Rakenteilla olevaa varastotilaa logistiikka-alueen ytimestä Vantaalta


Joulu-tammikuun kuukauden kohteemme on Vantaan Ylästöön rakenteilla oleva kiinteistökokonaisuus, joka on kolmen eri toimijan alkuvuodesta 2021 valmistuva hanke. Vapaana on vielä tilaa kiinteistön länsipäädyssä!

18.12.2019: Hyvää Joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!


Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, innostavista kohtaamisista ja onnistumisista!

06.11.2019: Lokakuljetuksesta Hurrikaanit Ympäristöhuolloksi, pääkaupunkiseudulta Pirkanmaalle – perheyritys avaa toimipisteen Nokialle


Hurrikaanien tarina alkoi vuonna 1964, kun Helsingin kaupungin vedenpuhdistamolla tarvittiin loka-autoja lietteen ajoa varten.

05.11.2019: Tule meille aluepäälliköksi Turkuun!


Etsimme aluepäällikköä Varsinais-Suomen alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

04.11.2019: Marraskuun kuukauden kohde: Monitoimitilat – tilaa menestykselle!


Marraskuun kuukauden kohteemme tarjoaa käyttäjille helposti räätälöitävää ja asiakaslähtöistä monitoimitilaa Tuusulasta, Järvenpäästä, Espoosta ja Pirkkalasta.

08.10.2019: Asiakkuuspäällikkö Johanna Matikka: ”Innostun ihmisten kohtaamisesta”


Johanna Matikka, KTM, aloitti LogisTilassa syyskuun lopussa Pirkanmaan alueen asiakkuuspäällikkönä. Hänen toimenkuvaansa kuuluu Pirkanmaan alueen toimitilojen vuokraaminen ja myynti yritysasiakkaille sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

01.10.2019: Kuukauden kohde: Monipuolista toimitilaa saneerattavasta kiinteistöstä Kuopiosta


Lokakuun kuukauden kohteemme on Kuopiossa sijaitseva monipuolinen kiinteistö, joka muokkautuu helposti eri tarpeisiin, ja joka on parhaillaan saneerattavana. Täysin uusitut tilat valmistuvat vuodenvaihteessa.

30.09.2019: CT Tampere hyvässä kasvuvauhdissa: ”Tilojen merkitys on suuri”


Vuosi sitten CT Tampereen yrittäjät Antti ja Pete etsivät kasvavan yrityksen toimintaan sopivaa tilaa. LogisTila auttoi heitä silloin sijoittumaan Pirkkalaan Jasperintielle. Mitä heille kuuluu tänään?

02.09.2019: Kuukauden kohde: Tasokasta liiketilaa Pirkkalan Kauppakeskus Veskassa!


Syyskuun kuukauden kohteemme on kodikas Kauppakeskus Veska, joka tarjoaa eri kokoisia liiketiloja Pirkkalassa monenlaisille toimijoille.

27.08.2019: Asiakastarina: Asiakastuntemuksen ansiosta sopivat tilat on helppo tunnistaa – Valion entinen jakelukeskus Kaukokiidon käyttöön Tampereella


Kaukokiito hankki Lujatalolta käyttöönsä suuren varasto- ja terminaalitilan Tampereelta LogisTilan avustuksella. Pitkäaikaisen yhteistyön ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen ansiosta Valion entistä jakelukeskusta oli helppo tarjota Kaukokiidolle varastoksi.