• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Yritys  / Referenssejä  / Kumppaniverkosto  / Avoimet työpaikat  / Podcast

Avoimet työpaikat


 

 


LogisTila avoimet paikatKiinnostaako työskentely energisellä välitysalalla toimitilojen parissa?

Etsimme koko ajan etenkin LKV-tutkinnon suorittaneita välitystoiminnan asiantuntijoita, mutta myös uudet lahjakkuudet ovat meille tervetulleita. Tarvittaessa autamme myös LKV-tutkinnon suorittamisessa tarjoamalla oman osaamisemme oppimisesi tueksi.

Miksi töihin LogisTilaan?


Kattava valikoima toimitiloja. Yhteistyöverkostoomme kuuluu satoja kiinteistöomistajia, ja sen myötä meillä on laaja ja kattava valikoima kohteita – oli sitten kyse toimistotiloista, liiketiloista, varastoista tai tuotantotiloista. Kauttamme toimitilaa etsivä asiakas saa vertailtavakseen tiedot hänelle sopivista kohteista ja kiinteistön omistaja-asiakas saa vuokralaisen tai ostajan. Sinun tehtäväsi on saattaa tarpeet yhteen.

Kasvava, kehittyvä ja ketterä toiminta. LogisTila Oy on kasvava ja kehittyvä yritys. Halutessasi saat osallistua yritystoiminnan ja yrityksen toimintatapojen kehittämiseen.

Omat ammatilliset kehittymismahdollisuutesi. Tuemme sinua esimerkiksi LKV-tutkinnon suorittamisessa, mutta myös muut koulutukset ovat mahdollisia. Saat keskittää osaamisesi halutessasi toimisto- ja liiketilapuolelle ja voit perehtyä myös varastojen ja tuotantotilojen hieman tuntemattomampaan maailmaan.

Itsenäinen työnkuva. Sinä olet oman työskentelysi johtaja. Saat suunnitella päivittäisen työsi siten, kuin se sinulle parhaiten sopii. Halutessasi saat kuitenkin työllesi myös tukea.

Työn säännöllisyys ja joustavuus. Toimitilojen välittäminen ajoittuu päiväsaikaan ja arkipäiviin, toisin kuin esimerkiksi asuntovälitysmarkkinoilla. Työ on myös joustavaa ja mahdollistaa sinun oman arkesi yhteensovittamisen työelämän kanssa. Käytännön työsi on liikkuvaa.

Tukea työllesi. Saat työskentelyllesi osaavien ammattilaistemme tuen ja välineet kohteiden markkinoinnille toimiston kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä toimitusjohtaja Rauno Nurmeen, etunimi.sukunimi@logistila.fi tai p. 050 5522 683.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jolloin otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota osaamistasi vastaavaa työtä.


Henkilöstön koulutus

LogisTila vastaa kiinteistöalan vaatimuksiin henkilöstöä kouluttamalla

LogisTila vahvistaa manageerauksen palvelutiimiään ja vastaa kiinteistöalan vaatimuksiin henkilöstöä kouluttamalla. Pirkanmaan aluepäällikkö Ulla Lyytinen aloitti työn ohessa lisäkoulutuksen isännöitsijän ammattitutkintoon liittyen.

Lue lisää

   
   

Työntekijätarinoita

Ulla Lyytinen

Työntekijätarina - Ulla, aluepäällikkö

"LogisTila on vahvasti kasvava yritys, jossa voi itse vaikuttaa työnkuvaansa."

Ulla Lyytinen työskentelee aluepäällikkönä Pirkanmaalla ja vastaa alueen toimitilojen myynnistä ja vuokrauksesta. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat myös LogisTilan kiinteistöjohtaminen ja AKA-kiinteistöarvioiden laatiminen. Ulla on työskennellyt LogisTilassa vuodesta 2018 lähtien.

Lue lisää

Henkilöstön koulutus

Työntekijätarina - Timo, aluepäällikkö

"LogisTilassa on vahva tekemisen meininki ja vapautta sekä vastuuta sopivassa suhteessa."

Timo Puustinen työskentelee Kuopion aluetoimistolla ja vastaa alueensa toimitilojen myynnistä, vuokrauksesta ja vuokramanageerauksesta. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat myös Iisalmi, Varkaus ja Joensuu. Timo on työskennellyt LogisTilassa vuoden 2018 marraskuusta lähtien.

Lue lisää

Hanna Temmes

Työntekijätarina - Hanna, asiakkuuspäällikkö

"Mikäli kaipaat laajaa toimintakenttää, loputtomia mahdollisuuksia ja vapautta, LogisTila on oikea paikka sinulle"

Hanna Temmes työskentelee LogisTilan pääkonttorilla Keravalla asiakkuuspäällikkönä ja vastaa etenkin Uudenmaan alueen toimisto- ja liiketilojen välityksestä. Hanna on työskennellyt LogisTilassa vuoden 2019 huhtikuusta lähtien.

Lue lisää