• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Palvelut  / Välityspalvelut  / Manageeraus  / Konsultointipalvelut

LogisTilan Manageeraus

LogisTila tarjoaa manageerauspalvelua, ts. kiinteistöjohtamisen palvelua, juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. LogisTilasta saat asiantuntevaa, ketterää ja vastuullista manageerausta.

LogisTilan Manageeraus sisältää seuraavanlaisia palvelukokonaisuuksia:

  • Tekninen isännöinti
  • Kiinteistökehitys ja kiinteistöyhtiön johtaminen
  • Toimitilojen vuokraus
  • Toimitilojen talouden hallinnointi
  • Sovittujen projektien valvonta ja toteutus.


Sinulle räätälöityä palvelua


Rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan manageerauksen palvelupaketin. Se voi olla suppea palvelupaketti, jolloin pidämme huolta esimerkiksi vain talouteen liittyvistä asioista. Voit myös valita laajan manageerauksen palvelupaketin, jolloin saat kauttamme kaikki kiinteistöjohtamiseen liittyvät palvelut, ja sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan.


Miksi kannattaa valita LogisTilan Manageeraus?

Kun valitset manageerauksen palvelun LogisTilasta, voit luottaa siihen että toimitilaasi liittyvät asiat ovat ammattilaisten hoidossa. Asiakaslähtöinen palvelukonsepti sisältää sen, että tavoitteet ja toimenpiteet sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Vapautuvien tilojen uudelleenvuokraus helpottuu ja nopeutuu, ja hallinnointi, viranomaisasiat, kiinteistötekniikka ynnä muut asiat hoidetaan ketterästi. LogisTila tuo lisäarvoa tarjoamalla myös kiinteistökehittämisen palveluja.

Haluatko tarjouksen LogisTilan Manageerauksesta? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.