• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Yritys  / Referenssejä  / Kumppaniverkosto  / Avoimet työpaikat  / Podcast

Kumppaniverkostomme

LogisTila toimii lähes koko Suomen alueella on rakentanut vuosien aikana laajan yhteistyöverkoston, johon kuuluu sekä suuria kiinteistön omistajia että yksityisiä toimitilojen tarjoajia. Yhteistyöverkostomme ansiosta meillä on esimerkiksi tarjolla kattava valikoima erilaisia toimitiloja ympäri Suomea ja pystymme myös auttamaan tehokkaasti usean paikkakunnan tilahauissa.

Kaikki yhteistyökumppaneidemme vapaat tai vapautumassa olevat toimitilat eivät löydy hakupalvelustamme julkisesta markkinoinnista. Siksi puoleemme kannattaa kääntyä, vaikka sopivaa toimitilaa ei hakupalvelustamme löytyisikään.


 

 

 

Antilooppi

  Antilooppi on tuottavien työympäristöjen luova mahdollistaja. Antilooppi tarjoaa asiakkaille yksilölliset toimitilat, räätälöidyt palvelut ja rikastuttavan lähiympäristön. Yritys on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistösijoitusyhtiö.

 

 

 

Sagax

 

Sagax tarjoaa toimitilaa moniin eri tarpeisiin: varastoa, varasto-ja toimistotilaa yhdistelmänä sekä erilaista liiketilaa. Toimitilat sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa, sekä Vantaalla. Sagax tarjoaa toimitiloja myös Jyväskylässä.

 


 


 

Auratum

 

Auratum Kiinteistöt Oy on Auratum–konserniin kuuluva kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toiminta-alueina ovat pääsääntöisesti kasvukeskukset ja erityisesti pääkaupunkiseutu.


 

 

 

Lähitapiola

 

LähiTapiolan Kiinteistövarainhoito on LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistösijoitus- ja kiinteistöjohtamisen palveluja tuottava yritys. LähiTapiola vuokraa toimisto-, liike-, logistiikka- ynnä muita toimitiloja yli 15 paikkakunnalla ympäri Suomea.

 


 


 

Logicor

  Logicor on yksi Euroopan johtavista logistiikka- ja varastokiinteistöjen omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistuneista asiantuntijoista. Logicor tarjoaa asiakkailleen toimitiloja kehittämällä olemassa olevia kiinteistöjään sekä rakennuttamalla kokonaan uusia kiinteistöjä. Yrityksellä on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa.

 


 


 

Fennia

 

Fennia on paitsi vakuuttamisen asiantuntija, myös merkittävä kiinteistönomistaja Suomessa. Fennia johtaa ja kehittää ammattitaidolla kiinteistövarallisuutta, joka sisältää toimisto-, varasto-, liike- ym. toimitiloja ja asuntoja eri puolilla Suomea.

 


 


 

Aktia

 

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Konsernin maantieteelliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.

 


 


 

SRV

  SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. SRV toimii valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Suomen liiketoiminta kehittää ja rakentaa SRV:n asiakkaille asuntoja, liike- ja toimistotiloja, sairaaloita ja muita hyvinvoinnin toimitiloja, logistiikkakeskuksia ja hotelleja, kalliotiloja sekä muita vaativia erityistiloja.

 


 


 

Technopolis

  Technopolis vuokraa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja Suomessa, Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Muuntojoustavien toimitilojen ja kattavan palveluvalikoiman ansiosta Technopoliksen tiloissa on helppo toimia ja kasvaa.

 

 

 

Julius Tallberg

  Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj on kiinteistösijoitusyhtiö, joka harjoittaa kiinteistösijoitus ja -jalostustoimintaa pääkaupunkiseudulla ja sen vaikutuspiirissä. Vuokrattavat toimitilat sijaitsevat noin 30 kiinteistössä.

 

 

 

Regus

  Regus on maailman suurin joustavien työtilojen tarjoaja. Reguksen verkostossa on lähes 3000 business centreä, jotka sijaitsevat lähes 900 kaupungissa 120 maassa. Erilaisten toimistoratkaisujen sekä kasvavien mobiili-, virtuaalitoimisto- ja väistötila -palveluiden avulla yritys tarjoaa mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn.

 

 

 

Genesta

 

Genesta on riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö. Yritys keskittyy sijoitustoiminnassaan pohjoismaisiin toimitilakiinteistöihin.


 

 

 

M7 Real Estate

  M7 Real Estate on Euroopan johtavia toimijoita alueellisten monikäyttäjäkiinteistöjen markkinoilla. Yritys aloitti toiminnan Suomessa lokakuussa 2016. M7 on monikäyttäjäkiinteistöihin erikoistunut sijoittaja ja varainhoitaja kaikissa toimitilakiinteistöluokissa.

 

 

 

HGR

  HGR Property Partners on kotimainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka sijoittaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin.

 

 

 

Elite Alfred Berg

  Elite Alfred Berg tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita. Yritys vuokraa rahastojensa omistamien kiinteistöjen toimitiloja pääosin pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.

 

 

 

Muut kumppanimme

Jotta voisimme taata parhaan mahdollisen palvelun, olemme sopineet yhteistyöstä myös sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka täydentävät palveluamme. Yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kattavasti hyvinkin erilaisissa tila-asioissa.

 


Bito

 

BITO Varastotekniikka on kansainvälinen varastosisustuksiin ja keräilyjärjestelmiin erikoistunut asiantuntija. BITO auttaa selvittämään, kuinka tuleva varasto-, tai tuotantotilanne soveltuu juuri teidän käyttöönne. Yhteistyömme kautta saat varaston hyllysuunnittelut maksutta.


 

 

 

Creago

  Kiinteistökehityksen palveluissa teemme yhteistyötä Creago Oy:n kanssa, joka on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö. Lue lisää yhteistyöstä 

 

 

 

Meijou

  Meijou Oy on rakennusalan yritys, joka toimii pääosin Pirkanmaan talousalueella.