• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Yritys  / Referenssejä  / Kumppaniverkosto  / Avoimet paikat

Kumppaniverkostomme

LogisTilalla on hyvä yhteistyöverkosto, joihin kuuluu sekä suuria kiinteistön omistajia että yksityisiä toimitilojen tarjoajia.

Kaikki yhteistyökumppaneidemme vapaat tai vapautumassa olevat toimitilat eivät löydy hakupalvelustamme julkisesta markkinoinnista. Siksi puoleemme kannattaa kääntyä, vaikka sopivaa toimitilaa ei hakupalvelustamme löytyisikään.

LogisTilasta saat yrityksesi käyttöön toimitilamarkkinat tuntevan asiantuntijan, joka kartoittaa juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilavaihtoehdot - maksutta.


 

 

 

  Antilooppi on tuottavien työympäristöjen luova mahdollistaja. Antilooppi tarjoaa asiakkaille yksilölliset toimitilat, räätälöidyt palvelut ja rikastuttavan lähiympäristön. Yritys on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistösijoitusyhtiö.

 

 

 

 

Sagax tarjoaa toimitilaa moniin eri tarpeisiin: varastoa, varasto-ja toimistotilaa yhdistelmänä sekä erilaista liiketilaa. Toimitilat sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa, sekä Vantaalla. Sagax tarjoaa toimitiloja myös Jyväskylässä.

 


 


 

 

Auratum Kiinteistöt Oy on Auratum–konserniin kuuluva kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toiminta-alueina ovat pääsääntöisesti kasvukeskukset ja erityisesti pääkaupunkiseutu.


 

 

 

 

LähiTapiolan Kiinteistövarainhoito on LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistösijoitus- ja kiinteistöjohtamisen palveluja tuottava yritys. LähiTapiola vuokraa toimisto-, liike-, logistiikka- ynnä muita toimitiloja yli 15 paikkakunnalla ympäri Suomea.

 


 


 

  Logicor on yksi Euroopan johtavista logistiikka- ja varastokiinteistöjen omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistuneista asiantuntijoista. Logicor tarjoaa asiakkailleen toimitiloja kehittämällä olemassa olevia kiinteistöjään sekä rakennuttamalla kokonaan uusia kiinteistöjä. Yrityksellä on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa.

 


 


 

 

Fennia on paitsi vakuuttamisen asiantuntija, myös merkittävä kiinteistönomistaja Suomessa. Fennia johtaa ja kehittää ammattitaidolla kiinteistövarallisuutta, joka sisältää toimisto-, varasto-, liike- ym. toimitiloja ja asuntoja eri puolilla Suomea.

 


 


 

 

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Konsernin maantieteelliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.

 


 


 

  SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. SRV toimii valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Suomen liiketoiminta kehittää ja rakentaa SRV:n asiakkaille asuntoja, liike- ja toimistotiloja, sairaaloita ja muita hyvinvoinnin toimitiloja, logistiikkakeskuksia ja hotelleja, kalliotiloja sekä muita vaativia erityistiloja.

 


 


 

  Technopolis vuokraa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja Suomessa, Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Muuntojoustavien toimitilojen ja kattavan palveluvalikoiman ansiosta Technopoliksen tiloissa on helppo toimia ja kasvaa.

 

 

 

  Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj on kiinteistösijoitusyhtiö, joka harjoittaa kiinteistösijoitus ja -jalostustoimintaa pääkaupunkiseudulla ja sen vaikutuspiirissä. Vuokrattavat toimitilat sijaitsevat noin 30 kiinteistössä.

 

 

 

  Regus on maailman suurin joustavien työtilojen tarjoaja. Reguksen verkostossa on lähes 3000 business centreä, jotka sijaitsevat lähes 900 kaupungissa 120 maassa. Erilaisten toimistoratkaisujen sekä kasvavien mobiili-, virtuaalitoimisto- ja väistötila -palveluiden avulla yritys tarjoaa mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn.

 

 

 

 

Genesta on riippumaton kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö. Yritys keskittyy sijoitustoiminnassaan pohjoismaisiin toimitilakiinteistöihin.


 

 

 

  M7 Real Estate on Euroopan johtavia toimijoita alueellisten monikäyttäjäkiinteistöjen markkinoilla. Yritys aloitti toiminnan Suomessa lokakuussa 2016. M7 on monikäyttäjäkiinteistöihin erikoistunut sijoittaja ja varainhoitaja kaikissa toimitilakiinteistöluokissa.

 

 

 

  HGR Property Partners on kotimainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka sijoittaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin.

 

 

 

  Elite Alfred Berg tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita. Yritys vuokraa rahastojensa omistamien kiinteistöjen toimitiloja pääosin pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.

 

 

 

Muut kumppanimme

Jotta voisimme taata parhaan mahdollisen palvelun, olemme sopineet yhteistyöstä myös sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka täydentävät palveluamme. Yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kattavasti hyvinkin erilaisissa tila-asioissa.

 


 

BITO Varastotekniikka on kansainvälinen varastosisustuksiin ja keräilyjärjestelmiin erikoistunut asiantuntija. BITO auttaa selvittämään, kuinka tuleva varasto-, tai tuotantotilanne soveltuu juuri teidän käyttöönne. Yhteistyömme kautta saat varaston hyllysuunnittelut maksutta.


 

 

 

  Kiinteistökehityksen palveluissa teemme yhteistyötä Creago Oy:n kanssa, joka on rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö. Lue lisää yhteistyöstä 

 

 

 

  Meijou Oy on rakennusalan yritys, joka toimii pääosin Pirkanmaan talousalueella.