• Vapaat toimitilat monipuolisesti Kuopiosta

  Tarvitseeko yrityksesi vapaata toimitilaa Kuopiosta? LogisTilan kautta löydät parhaat vapaat varasto- ja tuotantotilat sekä liike- ja toimistotilat Kuopiosta sekä koko Pohjois-Savon alueelta.

  Toimitilavälityksemme kattaa laajan valikoiman sekä vuokrattavia että myytäviä varastotiloja, tuotantotiloja, toimistotiloja, liiketiloja sekä muita yritysten toimitiloja. Etsimme parhaat toimitilaratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sekä autamme myös yrityksen muuttuvissa tilan tarpeissa.

  Kääntymällä LogisTilan puoleen, saat meiltä asiantuntijan käyttöösi etsimään sopivat tilat puolestasi, joten sinä voit keskittyä pelkästään ydinliiketoimintasi pyörittämiseen. Toimitilavälittäjämme työskentelee Kuopiossa ja tuntee seudun verkostot ja toimitilamarkkinat.

  Välityspalvelumme on toimitilaa etsivälle asiakkaalle aina maksuton.

  Kuopiossa ja Pohjois-Savossa saat kaikki nämä toimitilat:

  • Varastotilat
  • Tuotantotilat
  • Logistiikkatilat
  • Teollisuustilat
  • Toimistotilat
  • Liiketilat
  • Muut yrityksen toimitilat

  Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaista toimitiloista

Näin välitämme yritysten toimitiloja Kuopion seudulla

1. Asiakkaan tarpeen kartoittaminen. Asiakkaan toimitilatarpeet kartoitetaan, jonka jälkeen hän saa keskittyä ydinliiketoimintansa pyörittämiseen. Asiakas saa käyttöönsä toimitilamarkkinat tuntevan asiantuntijan, joka hoitaa vuokrausprosessia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

2. Sopivien toimitilojen etsiminen asiakkaalle. Asiakas saa tietoa hänelle sopivista vapaista tai vapautumassa olevista, hiljaisessa markkinoinnissa olevista toimitiloista.

3. Tiedon tuottaminen. Asiakas saa yhteyshenkilöltä tarkempaa tietoa häntä kiinnostavista kohteista, esimerkiksi kustannuksiin liittyen.

4. Näyttöjen järjestäminen. Asiakkaalle järjestetään näytöt häntä kiinnostaviin kohteisiin hänen aikataulunsa mukaisesti. Asiakkaan täytyy vain ilmoittaa yhteyshenkilölleen sopivat ajankohdat.

5. Neuvotteluissa tukeminen. Asiakas saa asiantuntevan tuen esimerkiksi sopimusneuvotteluissa sekä vuokrasopimuksen tekemisessä. Näin asiakkaan ei tarvitse olla yksin.

6. Tyytyväisyyden varmistaminen. Lopuksi asiakkaan tyytyväisyys uusiin toimitiloihin sekä vuokrausprosessiin varmistetaan.

 

Timo Puustinen

Anna meidän auttaa

Palvelemme yritystäsi aktiivisesti ja paikallisesti. Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella sinua palvelee aluepäällikkö Timo Puustinen. Voit ottaa yhteyttä meihin esimerkiksi lomakkeen avulla tai soittamalla suoraan toimitilavälittäjällemme.

Timo Puustinen 
Aluepäällikkö
p. 040 0330 030
timo.puustinen(at)logistila.fi

Toimimme lähes koko Suomen alueella. Katso koko henkilöstön yhteystiedot.

 

Kuopion toimitilamarkkinat

Kasvavassa Kuopiossa on monenlaista pöhinää ja imua. Keskustan alueelle rakennetaan uusia liike- ja toimistotiloja kerrostalorakennusten kivijalkaan. Itkonniemen alueella vanhempaa rakennuskantaa saneerataan uuteen käyttöön liike- ja toimistotiloiksi. Likolahden ja Kelloniemen alueiden kehittäminen on edessäpäin lähitulevaisuudessa, ja Kelloniemen kärki on jo saanut paljon uusia kiinteistöjä liike- ja tuotantotiloiksi.

Savilahden alue kasvaa hurjaa vauhtia ja siihen keskittymään rakennetaan paljon uusia toimistotiloja ja liiketiloja sekä kaupan keskittymiä. Vapautuvat tilat menevät nopeasti uusille toimijoille ja uudiskohteisiin on kova kysyntä. Siikarannan, Kumpusaaren ja Haapaniemen alueella on paljon toimintaa ja uudiskohteita on vireillä koko ajan. Vanhaa kiinteistömassaa puretaan alta pois. Alue tulee olemaan lähivuosina yksi Kuopion kuumimmista alueista yritysten uudelleen sijoittumiseen. Toimisto-, halli-, tuotanto- ja varastotiloja tiedustellaan paljon edellä mainitulta alueelta.

Kaupungin eteläpuolella sijaitsevat Kylmämäki ja Pikku Neulamäki ovat nousevia alueita ja samoin Matkus. Alueille sijoittuvat enemmän konepaja- ja tuotantoyritykset ja logistiikkayritykset. Uudiskohteita nousee alueille koko ajan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta toimitilasta!