Näin välitämme toimitilat Tampereen seudulla

1. Asiakkaan tarpeen kartoittaminen. Asiakkaan toimitilatarpeet kartoitetaan, jonka jälkeen hän saa keskittyä ydinliiketoimintansa pyörittämiseen. Asiakas saa käyttöönsä toimitilamarkkinat tuntevan asiantuntijan, joka hoitaa vuokrausprosessia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

2. Sopivien toimitilojen etsiminen asiakkaalle. Asiakas saa tietoa hänelle sopivista vapaista tai vapautumassa olevista, hiljaisessa markkinoinnissa olevista toimitiloista.

3. Tiedon tuottaminen. Asiakas saa yhteyshenkilöltä tarkempaa tietoa häntä kiinnostavista kohteista, esimerkiksi kustannuksiin liittyen.

4. Näyttöjen järjestäminen. Asiakkaalle järjestetään näytöt häntä kiinnostaviin kohteisiin hänen aikataulunsa mukaisesti. Asiakkaan täytyy vain ilmoittaa yhteyshenkilölleen sopivat ajankohdat.

5. Neuvotteluissa tukeminen. Asiakas saa asiantuntevan tuen esimerkiksi sopimusneuvotteluissa sekä vuokrasopimuksen tekemisessä. Näin asiakkaan ei tarvitse olla yksin.

6. Tyytyväisyyden varmistaminen. Lopuksi asiakkaan tyytyväisyys uusiin toimitiloihin sekä vuokrausprosessiin varmistetaan.

 

Anna meidän auttaa

Palvelemme yritystäsi aktiivisesti ja paikallisesti. Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella sinua palvelevat aluepäällikkö Ulla Lyytinen ja asiakkuuspäällikkö Annina Niemi. Voit ottaa yhteyttä meihin esimerkiksi lomakkeen avulla tai soittamalla suoraan toimitilavälittäjillemme.

Ulla Lyytinen Annina Niemi  

Ulla Lyytinen 
Aluepäällikkö, AKA, LKV
p. 040 776 0538
ulla.lyytinen(at)logistila.fi

Annina Niemi 
Asiakkuuspäällikkö, LKV
p. 050 440 9457
annina.niemi(at)logistila.fi
 


Toimimme lähes koko Suomen alueella. Katso koko henkilöstön yhteystiedot.

 

Tampereen liike- ja toimistotilat

Tampereen keskusta on vetovoimainen ja dynaaminen alue, joka kehittyy hurjaa vauhtia. Keskustassa on myös monipuolisesti erityyppisiä ja kokoisia toimisto- ja liiketiloja Ratikan liikennöinnin käynnistyttyä, on keskusta muuttunut entistä vetovoimaisemmaksi. Nokia Arena valmistui ja muita keskustan kehityshankkeita on aloitettu. Tampereen keskusta on valmis koko Tampereen seudun vahvaan kasvuun. Hervanta on keskustan jälkeen suurin toimistokeskittymä. Alueella on toimistopinta-alaa noin 120 000 neliötä ja siellä toimii noin 200 yritystä. Hervanta on sekä pienten että suurten yritysten suosimaa toimistoaluetta.

Tampereen kaupalliset keskittymät ovat hajaantuneet eri puolelle seutua. Koilliskeskus, Lakalaiva, Lielahti, Marjamäki, Elovainio, Lentola ja Partola ovat keränneet vahvaa liiketilakeskittymää. Näiltä alueilta löytyy myös varastotiloja. Liiketiloja löytyy hyvin myös Sarankulmasta sekä Hatanpään – Nekalan alueelta, joka on erityisesti autokauppojen suosimaa aluetta.

Hyviä toimistoja ja liiketiloja löytyy hyvin myös Tampereen rajojen ulkopuolelta esimerkiksi Nokialta, Lempäälästä, Ylöjärveltä ja Pirkkalasta, jonka Partolan kauppakeskittymä on monien yritysten suosiossa.

 

Varasto- ja tuotantotilat Tampereella

Tampereella on useita suosittuja yritysalueita, joista löytyy hyviä tuotanto- ja varastotiloja. Lahdesjärven ja Lakalaivan alue on näkyvä ja helposti saavutettava alue. Se sijaitsee aivan valtateiden 3 ja 9 risteyksessä. Toinen saavutettavuudeltaan erinomainen alue on Rusko, jossa toimii tällä hetkellä paljon rakennusalan yrityksiä sekä tuotantolaitoksia ja kehityskeskuksia.

Kolmenkulma on uusi logistiikan ja tuotannon yritysalue, joka sijoittuu Tampereen, Ylöjärven ja Nokian rajojen sisälle. Kyseessä on seutukunnan suurin yritysalue, jossa toimii etenkin paljon tuotantolaitoksia ja logistiikkayrityksiä. Alueen vahvuuksia ovat muun muassa hyvä saavutettavuus ja irtonaisuus asutuksesta, joka mahdollistaa raskaamman yritystoiminnan.

Tuotanto- ja varastotiloja löytyy myös muilta alueilta, kuten Messukylän, Sarankulman ja Hankkion seudulta. Alueella on paljon vanhempaa tuotantotilaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta toimitilasta Tampereelta!