• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Palvelut  / Kiinteistöarviointi  / Kiinteistöjohtaminen  / Toimitilavälitys

Toimitilavälitys asiantuntevasti

LogisTilan kautta saat järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä. Olemme toimitilavälityksen ammattilaisia. Autamme sekä toimitilojen vuokrauksessa että myymisessä ja ostamisessa.

Välitämme toimitiloja lähes koko Suomen alueella. Välityksessämme ovat varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat.

Toimitilavälityksessä olevat kohteet löydät suurimmaksi osaksi verkkosivujemme hakupalvelusta, mutta kaikki välityksessämme olevat toimitilat, kuten hiljaisen myynnin kohteet, eivät ole julkisessa markkinoinnissa. Jos et löydä hakupalvelustamme itsellesi sopivaa toimitilaa, ota meihin yhteyttä. Toimitilavälittäjämme kartoittaa sinulle sopivimmat toimitilavaihtoehdot. Toimitilavälityspalvelumme on toimitilaa etsivälle maksuton.

Miksi kannattaa käyttää apuna LogisTilan toimitilavälittäjää, kun etsii uutta toimitilaa?

Toimitilojen vuokraaminen ja ostaminen voi olla monen mielestä aikaa vievää ja haastavaa. Kun annat toimeksiannon LogisTilalle, saat asiantuntijan käyttöösi etsimään sopivat tilat puolestasi, ja sinä saat keskittyä ydinliiketoimintasi pyörittämiseen. Sopivien toimitilojen etsiminen on maksuton palvelu tiloja etsiville toimijoille.

LogisTilalla on jokaisella toimialueella oma toimisto ja paikallinen toimitilavälittäjä. Antaessasi siis toimeksiannon meille saat käyttöösi asiantuntijan, joka tuntee alueesi verkostot ja toimitilamarkkinat. Laajoissa usean paikkakunnan tilahauissa pystymme sujuvasti hyödyntämään eri toimialueidemme kontakteja.

Lue lisää, kuinka välityspalvelumme auttaa sinua

Teemme myös ostotoimeksiantoja

Sopivien ostettavien kiinteistöjen löytäminen voi olla ajoittain haastavaa, sillä suurin osa myytävistä kohteista ei ole julkisessa myynnissä. Tee meidän kanssamme ostotoimeksiantosopimus, niin etsimme puolestasi sinulle sopivat vaihtoehdot toivomillasi kriteereillä.

Ostotoimeksianto toimii samalla periaatteella kuin myyntitoimeksianto, mutta käänteisesti. Kokeneet asiantuntijamme toimivat toimeksiantajan tukena aina tarjousneuvotteluista kaupan tekoon asti. Kauppaan johtaneen toimeksiannon välityspalkkion maksaa ostaja.

Kiinnostuitko ostotoimeksiannosta? Ota meihin yhteyttä.


Toimitilavälityspalvelumme kautta saat

Kattavan toimitilavalikoiman

LogisTilalla on välityksessä satoja toimisto- ja liiketiloja sekä varasto- ja tuotantotiloja eri puolilla Suomea. Kattavan yhteistyöverkoston ansiosta toimitilavälityksessämme ovat sekä isojen että pienempien kiinteistöomistajien tilat. LogisTilan kautta saat kattavan vertailutiedon eri omistajien toimitiloista, niiden ominaisuuksista ja hinnoista.Maksuttoman palvelun toimitilaa etsivälle

Toimitilojen vuokrauspalvelut ovat aina asiakkaalle maksuttomia. Voit hyödyntää osaamistamme ja toimitilatietoamme veloituksetta, oli sitten kyse uudesta toimistotilasta, varaston laajennuksesta tai kokonaan uudesta yrityksen toimitilaratkaisusta.

 

Kattavan palvelukokonaisuuden, joka huomioi asiakkaan tarpeet

Toimitilojen vuokraus- ja myyntipalvelukokonaisuus pitää sisällään muun muassa asiakkaan tarpeiden määrittelyn, toimitilojen käytettävyyden selvittämisen sekä tietenkin itse hakuprosessin. Asiakaslähtöisyys on kaiken toiminnan ydin.

 

Kiinteistön omistajille käyttäjät toimitiloihin

LogisTila palvelee myös kiinteistön omistajia etsimällä käyttäjät tai ostajat toimitiloihin. Antaessasi toimitilasi LogisTilan välitykseen saat käyttöösi valtakunnallisen palveluverkostomme, kokeneen asiantuntijan avuksesi ja nopeasti hyvät vuokralaiset tai ostajan. Palvelu on maksutonta myös kiinteistön omistajalle sopimuksen syntymiseen saakka. Toimitiloja markkinoidaan monikanavaisesti.