• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

LogisTila Oy - järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. Toimintaperiaatteemme on tarjota asiakkaille järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä.

Logistilan toimitilavalikoimasta löytyvät kaikki yritysten tarvitsemat toimitilat: varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat. Yrityksen toiminta palvelee niin vuokralaista kuin kiinteistön omistajaakin. Yhtiön perustajilla on pitkä kokemus toimitilojen välittämisestä.

LogisTila toimii koko Suomen alueella. Päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun ja Uusimaan alueen asiakkaita, jonka lisäksi LogisTilalla on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on vahvasti kasvavaa.

Toimintatapa

Palvelu. Toimitilojen käyttäjän ja niiden toimittajan tarpeet sovitetaan saumattomasti yhteen.

Tuottavuus. Tavoitteena on yhteisen edun aikaansaaminen osapuolten kesken. Käytettävyyttä ja tuottavuutta parantavia kehittämiskohteita tuodaan aktiivisesti esiin.

Ammattitaito. LogisTilassa yhdistyvät logistiikka-alan, toimitilavälityksen ja toimitilojen manageerauksen osaaminen ja kokemus.

Rehellisyys. LogisTilan toiminta perustuu tiedon jakamiseen, rehellisyyteen ja avoimuuteen raportoinnissa. Osapuolten luottamukseen perustuva toiminta on kaiken lähtökohta.

 

Oletko kiinnostunut työskentelemään energisellä kiinteistöalalla?

Lue avoimista tehtävistämme. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen sähköisesti osoitteeseen info(at)logistila.fi..