• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

LogisTila - järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä

järkeviä toimitilaratkaisujaLogisTila on vuonna 2012 perustettu vahvasti kasvava ja ketterä palveluyritys, jonka palveluihin kuuluu:

  • toimitilojen välitys yritysasiakkaille
  • toimitilojen manageeraus eli kiinteistöjohtaminen
  • kiinteistöjen konsultointipalvelut, kuten AKA-kiinteistöarviot

LogisTilan toimitilavalikoimasta löytyvät kaikki yritysten tarvitsemat toimitilat: varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä sekä toimitilojen käyttäjien että omistajien kanssa. Yhteistyöverkostossamme on suurten yhtiöiden lisäksi paljon alueellisia toimijoita.

Yrityksemme työntekijät ovat kiinteistöalan vahvoja ammattilaisia. Laajojen kiinteistöalan kokemusten lisäksi henkilöstöllämme on paljon kokemusta muilta aloilta, joka takaa sen, että pystymme helposti samaistumaan asiakkaidemme tilanteisiin. Kaiken toiminnan tavoite on etsiä asiakkaalle oikeat ja aidosti liiketoimintaa hyödyttävät toimitilaratkaisut, sekä auttaa asiakasta hyödyntämään käytössään olevia toimitiloja tehokkaasti ja kannattavasti.

LogisTila toimii lähes koko Suomen alueella. Toimintamme perustuu vahvasti paikallisuuteen. Antaessasi toimeksiannon meille saat käyttöösi asiantuntijan, joka tuntee alueesi verkostot ja toimitilamarkkinat. Päätoimipisteemme sijaitsee Keravalla ja palvelee pääkaupunkiseudun ja muun Uudenmaan alueen asiakkaita. Alueellisia toimistoja meillä on Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä.


Toimintatapa

Palvelu. Toimitilojen käyttäjän ja niiden toimittajan tarpeet sovitetaan saumattomasti yhteen.

Tuottavuus. Tavoitteena on yhteisen edun aikaansaaminen osapuolten kesken. Käytettävyyttä ja tuottavuutta parantavia kehittämiskohteita tuodaan aktiivisesti esiin.

Ammattitaito. LogisTilassa yhdistyvät kiinteistöalan, toimitilavälityksen ja kiinteistöjohtamisen osaamisen lisäksi laaja kokemus muilta aloilta, kuten logistiikka-alalta.

Rehellisyys. LogisTilan toiminta perustuu tiedon jakamiseen, rehellisyyteen ja avoimuuteen raportoinnissa. Osapuolten luottamukseen perustuva toiminta on kaiken lähtökohta.

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa?

Kerro tarpeestasi helppokäyttöisellä sähköisellä lomakkellamme, niin kartoitamme sinulle sopivat tilavaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan henkilöstöömme.


Oletko kiinnostunut työskentelemään energisellä kiinteistöalalla?

Lue avoimista tehtävistämme. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen sähköisesti osoitteeseen info(at)logistila.fi.


Etsitkö uutta varastotilaa, tuotantotilaa, liiketilaa tai toimitilaa? Kauttamme saat järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä.