• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

LogisTilan Kiinteistöcast

Tervetuloa kuuntelemaan keskusteluja kiinteistöalan päivän polttavista aiheista!

LogisTilan Kiinteistöcastissa tutkitaan kiinteistöalan mielenkiintoista maailmaa eri näkökulmien kautta. Jaksoissamme on vieraina eri tahojen rautaisia asiantuntijoita. Podcastin juontajana toimii asiakkuuspäällikkömme Hanna Temmes.

Voit kuunnella jaksoja myös mm. Soundcloudissa ja Spotifyissa.

Tavoitteena hiilineutraali kiinteistö – miksi ja miten?
30.03.2021
Rakennetusta ympäristöstä syntyy jopa 30-40% koko Suomen energiankulutuksesta ja päästöistä. Paine parantaa kiinteistöjen ekologisuutta kasvaa ja näkyy jo mm. rahoitushaasteina. Olisiko yksi ratkaisuista kattava energiaremontti? Kiinteistöcastin ensimmäisen jakson vieraana on LeaseGreen Oy:n toimitusjohtaja Thomas Luther.

Brändäyksellä uutta eloa kiinteistöön
30.03.2021
Brändi on kiinteistön persoona, joka erottaa yksittäisen toimitalon isosta massasta. Se on asia, joka herättää kiinnostusta ihmisissä ja yrityksissä. Miten kiinteistön brändiä rakennetaan? Kiinteistöcastin toisessa jaksossa vieraana on Viestintätoimisto Drumin johtava viestintäkonsultti Vilja Vehkaoja.

Mikä on työympäristöjen next normal?
13.04.2021
Työympäristöt ovat kehittyneet viime vuosina hurjaa vauhtia perinteisistä koppikonttoreista monitilaympäristöiksi. Mihin suuntaan lähiaikojen radikaalit työmuutokset vievät työtilojen kehitystä ja, miten yritykselle sopiva ympäristö määritellään? Kiinteistöcastin kolmannen jakson vieraana on Kohina Oy:n luova johtaja ja perustaja Susanna Kallio

 

Tilaa Podcastin RSS-syöte

Millaisia juttuja sinä haluaisit kuunnella?

Otamme vastaan vinkkejä niin aiheista kuin vieraistakin. Voit lähettää ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen: jaakko.launonen(at)logistila.fi