• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Asiakastarina: Evidensian uudelle eläinsairaalalle löydettiin tilat Kuopiossa

Asiakastarina: Evidensian uudelle eläinsairaalalle löydettiin tilat Kuopiossa

29.09.2021

Evidensia avaa uuden 24/7 eläinsairaalan Kuopioon. Yli 900 neliön suuruiset toimitilat löytyivät LogisTilan avustuksella Savilahden liikealueelta.

Evidensia - lääkäri ja kissa

Evidensia on Suomen laajin eläinlääkäriasemien ja 24/7 sairaaloiden verkosto, joka tarjoaa eläimille 50 toimipaikassa monipuolisesti palveluita aina perusterveydenhuollosta erikoishoitoihin. Ensi vuoden tammikuussa Evidensia laajentaa toimintaansa ja avaa uuden toimipisteen Kuopion Savilahteen.

– Kuopio ja sen ympäristökunnat ovat talousalueena sen verran laaja, että näimme että Kuopioon on järkevä investoida ja rakentaa täysimittainen eläinsairaala, jotta sen alueen asiakkaat ja lemmikit saavat sairaalatasoista palvelua, kertoo Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jukka Toivanen.

Savon Murreksi nimetty eläinsairaala tulee olemaan päivystävä 24/7 -sairaala, joita Evidensialla on Suomessa vuoden loppuun mennessä kymmenen.

– Sairaala on auki vuoden jokaisena päivänä eli siellä on palvelut aina saatavilla. Siellä on myös laajasti erikoisalan osaajia töissä ja erilaista teknologiaa käytettävissä, joten pystymme diagnosoimaan potilaita entistä paremmin, Toivanen sanoo.

Sopivat tilat löydettiin aktiivisella otteella

Eläinsairaalan käyttöön remontoidaan yli 900 neliön toimitila, joka sijaitsee hyvällä paikalla Savilahden liikealueella Prisman vieressä. Tilan etsimisessä auttoi LogisTilan Pohjois-Savon aluepäällikkö Timo Puustinen.

– Soittelin useammalle alueen toimijalle ja kyselin vähän, että minkälaisia tiloja on saatavilla. Timo otti sitten hyvin aktiivisen otteen tähän asiaan ja esitteli eri vaihtoehtoja. Tämän tilan kohdalla päädyttiin aika nopeasti siihen ratkaisuun, että tämä on meille oikea paikka, Toivanen toteaa tyytyväisenä.

– Kun Osuuskauppa Peeässän tila vapautui markkinoille, olimme Evidensian kanssa nopeasti neuvottelemassa tästä tilasta. Neuvottelut etenivät muutamassa päivässä siihen vaiheeseen, että pian Evidensian johtoa ja kumppaneita tuli Helsingistä paikalle katsastamaan kohdetta, Timo Puustinen sanoo.

Peeässän ja Evidensian kanssa pidettiin niin sanottu kolmikantapalaveri kohteessa ja silloin ilmeni, että Peeässän tahtotila oli hyvin selkeä ja myönteinen hankkeelle.

– Evidensian johdon kanssa asiat etenivät sujuvasti ja onnellinen loppu oli totta. Vuokrasopimus oli valmis, Puustinen jatkaa.

Evidensia täydentää liikealueen palvelutarjontaa

Toivanen kokee, että uusilla toimitiloilla on paljon vahvuuksia, jotka auttavat Evidensiaa menestymään Kuopiossa.

– Tila on sen kokoinen, että pystymme rakentamaan kattavalla palvelutarjoamalla olevan sairaalan. Kulkuyhteydet ovat hyvät ja alueella on paljon parkkipaikkoja asiakkaille. Alueella käy myös muutenkin paljon ihmisiä muiden yritysten ansiosta, jolloin myös näkyvyys on meille tosi hyvä, Toivanen kertoo.

Osuuskauppa Peeässä on erittäin tyytyväinen uuteen vuokralaiseensa.

– Alue on Kuopion tärkeimpiä kauppapaikkoja ja Evidensia tuo hyvän lisän kokonaisuuteen. Uskon, että heidän palvelunsa palvelevat hyvin jo olemassa olevaa asiakaskuntaa. Heillä on esimerkiksi naapurina Musti ja Mirri, jonka kanssa he saavat varmasti synergiaetuja, kertoo Osuuskauppa Peeässän tekninen isännöitsijä Reijo Jäntti.

Uuden eläinsairaalan avajaisia pidetään tammikuussa 2022, osoitteessa Savilahdentie 14!

Tutustu lisää Evidensiaan: https://evidensia.fi/

 

Lisätietoja: Aluepäällikkö Timo Puustinen, timo.puustinen(at)logistila.fi tai p. 040 0330 030


Etsitkö uutta varastotilaa, tuotantotilaa, liiketilaa tai toimistotilaa? Kauttamme saat järkeviä toimitiloja ja viihtyisiä työympäristöjä.

Takaisin uutislistaukseen