Asiakastarina: Kapasiteettia kasvuun – Delicatessenin akuutti tilatarve ratkesi pikavauhtia
21.01.2020
Delicatessen perustettiin alun alkujaan pyörittämään lounasravintolaa Oulunkylässä. Maukas ruoka sai erään asiakkaan pyytämään yritystä tekemään tarjoilut häätilaisuuteen, ja koska tilaisuudesta saatu palaute oli erinomaista, catering-toimintaa päätettiin jatkaa. Tänä päivänä yritys toteuttaa catering- ja pitopalveluita koko Uudenmaan alueella.
Suosion myötä yrityksen toiminta on koko ajan kasvanut. Pitopalvelutoiminta vaati kuitenkin lisää tilaa, jotta sen kasvaminen olisi mahdollista.
– Olemassa olevat tilat eivät yksinkertaisesti enää riittäneet. Siispä lähdin heittämään verkkoja vesille ja kyselemään, jos jollain olisi tiedossa meille sopivia tiloja. Tunsin LogisTilan Rauno Nurmen entuudestaan, joten kun hän oli lounastamassa meidän ravintolassamme, otin asian puheeksi ja kerroin vaatimuksistamme tilan suhteen, kertoo ravintoloitsija Petri Sahlstén.
Ja kuin sattuman kautta LogisTilan asiakkuuspäällikkö Hanna Temmeksellä oli tarjota juuri tähän tarpeeseen vastaavaa tilaa melkein saman tien.
– Pääkaupunkiseudullahan on melkeinpä krooninen pula ravintolatiloista, joten tämä oli todella harvinainen tilanne! Olin äskettäin käynyt Conficapin omistamassa kiinteistössä, josta löysin käynnin yhteydessä tämän helmen: talossa oli tyhjänä hyvin varusteltu suurtalouskeittiötila, joka sijaitsi erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja oli vieläpä aivan muuttovalmis tila! Se oli aiemmin toiminut keskuskeittiönä ja sopi kuin nakutettu pitopalvelutoimintaan tai muuhun ruoanvalmistustuotantoon, Temmes kertoo.
– Hanna otti meihin yhteyttä ja kertoi tilasta meille, ja menimme jo seuraavana päivänä katsomaan tilaa. Totesin, että se oli meille juuri sopiva, ja sen jälkeen asiat etenivät todella nopeasti ja sujuvasti, Sahlstén kertaa tilannetta tyytyväisenä.
Tila antaa Delicatessenin kovasti kaipaamaa kapasiteettia toiminnan pyörittämiseen ja mahdollisuuden myös toiminnan laajentamiseen jatkossa.
– Koeponnistimme tilan tässä vähän aikaa sitten, ja kokkikaveritkin olivat tyytyväisiä, kun saimme kerralla paistettua laatikot 500 henkilölle! Tila antaa mahdollisuuden tehdä kerralla isoja määriä, ja se on juuri se mitä tarvitsimme.
– On mahtavaa, että saimme heille tämän juuri sopivan tilan vieläpä näin hyvään aikaan, juuri ennen joulusesonkia! Tämän käyttövalmiin tilan ansiosta he pääsivät hommiin melkeinpä saman tien, Temmes puolestaan iloitsee.
Ravintolatiloilla on kysyntää, eikä tämäkään tila ollut LogisTilalla välityksessä pitkään.
– Tila oli käytännössä meillä markkinoinnissa alle päivän. Kun kävin katsomassa sitä, kysyin omistajalta, että ”saanko laittaa tämän heti myyntiin”. Tila meni käytännössä siitä seuraavan 12 tunnin aikana, Temmes toteaa tyytyväisenä.
Lisätietoja: Asiakkuuspäällikkö Hanna Temmes, hanna.temmes(at)logistila.fi tai p. 050 527 5595