• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Etsimme asiakkuuspäällikköä

Etsimme LKV-tutkinnon suorittanutta asiakkuuspäällikköä

08.08.2017

Toimisto- ja liiketilapuolemme laajenee. Sen johdosta etsimme LKV-tutkinnon suorittanutta asiakkuuspäällikköä viemään toimisto- ja liiketilojen välityksen yrityksessämme uusille urille.

Asiakkuuspäällikön keskeisin tehtävä on välittää toimisto- ja liiketiloja niitä tarvitseville yrityksille. Saat osallistua myös toimistopuolen välitystoiminnan kehittämiseen, ja siten saat vaikuttaa myös omaan työnkuvaasi. LogisTilan toiminta on kasvavaa, ja kasvavan toiminnan myötä voit halutessasi saada myös lisää vastuuta. Tässä tehtävässä sinulla itselläsi on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä.

Välityksessämme on kaikki suurten kiinteistöjen omistajien toimistot ja liiketilat, joten kohdevalikoimamme on kattava ja monipuolinen. Annamme sinulle vapaat kädet hoitaa välitystoimintaa, mutta saat myös tukea työllesi muiden välittäjien ja kiinteistöasiantuntijoidemme kautta. Lisäksi saat toimistohenkilökunnan tarjoaman tuen ja välineet kohteiden markkinoinnille.

Tämä on mahdollisuuksien paikka henkilölle, joka on ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja valmis käärimään hihat ja tarttumaan toimeen. Koska LogisTila on kasvuyritys, palkitseminen perustuu omaan onnistumiseesi. Omalla aktiivisuudellasi mahdollistat itsellesi hyvän ansiotason.

Tiedätkö tehtävään sopivan henkilön? Voit myös ilmiantaa hyvän tyypin!

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Rauno Nurmi, p. 050 552 683, etunimi.sukunimi@logistila.fi.

Takaisin uutislistaukseen