• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Kuukauden kohde: Elintarviketuotannon mahdollistavat toimitilat ja kattavat logistiikkapalvelut

Kuukauden kohde: Elintarviketuotannon mahdollistavat toimitilat ja kattavat logistiikkapalvelut

06.07.2020

Heinäkuun kuukauden kohde on Keravan Postlarinkatu 4. Kohteessa on vuokrattavana siistiä toimistotilaa, lämpötilahallittua varastotilaa sekä elintarviketuotantoon soveltuvia tuotantotiloja. LogXellence Oy tarjoaa vuokralaisille toimintaa tukevia logistiikkapalveluita.


Keravan pohjoispuolella Tervahaudankadun ja Postlarinkadun varrella sijaitsevat toimitilat ovat osa modernia ja valtakunnallisesti merkittävää logistiikkakeskusta. Keskuksen monipuoliset tilat mahdollistavat varastointipalvelun lisäksi tuotannon sekä elintarvikkeisiin liittyvän tutkimuksen ja kehityksen.

LogXellence Oy:n 68 000 m2:n logistiikkakeskus tuo ratkaisut elintarviketeollisuuden, päivittäistavarakaupan, Food Service -toimijoiden, lähituottajien sekä verkkokaupan logistiikkahaasteisiin, sanoo LogXellencen partneri Juha Viskari.

Kiinteistöstä löytyvät logistiikkatarpeisiin muun muassa vastaanotto- ja lähettämötilat, lämpötilahallittua varastotilaa ja keittiötilaa. Lämpösäädellyt tilat mahdollistavat katkeamattoman kylmäketjun.

Muunneltavaa toimistotilaa ja liiketoimintaa tukevia logistiikkapalveluita

Kiinteistössä on runsaasti vapaana moderneja, siistejä ja valoisia toimistotiloja, jotka voidaan yhdistää tuotantotiloihin. Tarvittaessa toimistotilat voidaan myös jakaa usealle eri käyttäjälle. Nykyistä kokoa tai rakennetta ei tarvitse noudattaa täsmällisesti.
Postlarinkatu toimisto

Toimistotilat ovat muunneltavissa moneen käyttöön sopiviksi. Tilat ovat myös käyneet läpi suuren ylläpitokorjauksen vuodesta 2009 alkaen, kertoo Viskari.

LogXellence tarjoaa kiinteistössä logistiikkapalveluja. Näin vuokralainen pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa.

Meidän kauttamme vuokralainen saa muun muassa elintarvikelogistiikan lämpösäädellyt palvelut erikoistiloineen, käyttötavaran ja kuivan tavaran palvelut sekä verkkokaupan logistiikkapalveluita, toteaa Viskari.

Suuri piha ja erinomaiset liikenneyhteydet

Kiinteistön tilavalla pihalla on runsaasti tilaa rekkaliikenteelle. Piha on myös aidattu ja asfaltoitu. Henkilöstölle ja vieraille on runsaasti tolpallisia parkkipaikkoja pohjoispuolen pysäköintialueella.

Kohteen sijainti on logistisesti erinomainen. Kiinteistö on aivan Lahdenväylän ja Keravan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja Vuosaaren satamaan pääsee alle puolessa tunnissa. Helsingin keskustaan on noin 30 kilometriä.

Postlarinkatu piha

Katso lisätietoja kohteesta tästä!

Kohdetta välittävät:

asiakkuuspäällikkö Hanna Temmes
hanna.temmes(at)logistila.fi
puh. 050 527 5595

toimitusjohtaja Rauno Nurmi
rauno.nurmi(at)logistila.fi
puh. 050 5522 683

Takaisin uutislistaukseen