• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Kuukauden kohde: Juuri saneerattua halli- ja toimistotilaa

Kuukauden kohde: Juuri saneerattua halli- ja toimistotilaa

13.01.2022

Tammikuun kuukauden kohde tarjoaa käyttäjälleen uutta vastaavaa juuri saneerattua toimitilaa. Leväsen Retail Parkissa sijaitsevat tilat koostuvat hallitiloista sekä toimistotiloista.

Kartanonkatu 2

Kuopion Kartanonkadulta vapautui vuokrattavaksi vuoden vaihtuessa erittäin siistiä ja hyväkuntoista toimitilaa. Rakennuksen kaikki tilat on vastikään saneerattu ja vastaavat täysin uusia tiloja.

Lähes 1000 neliön tilakokonaisuus käsittää noin 575 neliötä hallitilaa sekä noin 331 neliötä toimistotilaa. Kokonaisuus sopiikin parhaiten juuri toimijalle, joka tarvitsee molempia tilatyyppejä omassa toiminnassaan. Tarvittaessa toimistotiloja on mahdollista muuttaa myös liiketiloiksi.

Toimivat ja miellyttävät työolosuhteet

Hallitila ei tule tuottamaan uudelle käyttäjälleenKartanonkatu 2 harmaita hiuksia. Tila on nimittäin hyvin varusteltua ja erittäin käytännöllinen. Hallissa on muun muassa sosiaalitilat, LED-valaistus, koneellinen ilmanvaihto, epoksilattia ja sähkökäyttöiset nosto-ovet. Korkeutta löytyy noin 7 metriä. Tavaran käsittelyä helpottavat halliin johtava lämmitettävä ajoluiska ja lastausilta.

Toimistotilat takaavat henkilöstölle miellyttävät työolosuhteet. Tiloihin on asennettu muun muassa uudet ikkunat, laminaattilattia ja lämpöpatterit. Mukavuutta lisäävät koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Toimistojen lisäksi tiloissa on omat sosiaalitilat ja keittiötila.

Kiinteistön piha-alue on osittain asfaltoitu ja osittain aidattu. Omalle henkilöstölle ja mahdollisille asiakkaille on reilusti tilaa, sillä pihaan mahtuu jopa 40 ajoneuvoa. Tolppapaikkoja on hyvin ja varaus latauspisteille on olemassa.

Retail Parkin ytimessä

Leväsen kaupunginosa sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Leväsen Retail Parkin alueella liikkuu paljon asiakasvirtaa esimerkiksi kohteen vieressä sijaitsevien huonekaluliikkeiden ja kauppakeskus Hermannin ansiosta. Alueelle on helppo saapua oman auton lisäksi myös julkisilla liikennevälineillä.

Kiinteistö sijaitsee itsessään erittäin näkyvällä paikalla, mutta halutessaan näkyvyyttä voi lisätä esimerkiksi Leväsentien suuntaan katolle ja seiniin asennettavilla valomainoksilla.

 

Mennäänkö tutustumaan kohteeseen? Kartanonkatu 2

Pääset kohdesivulle tästä.

Kohdetta välittää:
aluepäällikkö Timo Puustinen
timo.puustinen(at)logistila.fi
p. 040 0330 030

Takaisin uutislistaukseen