• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Kuukauden kohde: Konetie 8

Kuukauden kohde: Konetie 8, Tuusula

04.04.2018

Huhtikuun kuukauden kohteemme on Tuusulassa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa elintarviketilaksi erinomaisesti soveltuvaa tuotanto-/logistiikkatilaa.

Kiinteistön tiloissa on pitkään toiminut yksi ja sama logistiikka-alan toimija, joka muuttaa nyt suurempiin tiloihin. Tilat vapautuvat kokonaisuudessaan ja ne voidaan vuokrata yhtenä kokonaisuutena tai jakaa jopa viidelle käyttäjälle. Toimiva yksikerroksinen kiinteistö, jonka tilat ovat hyvässä kunnossa.

Tuotanto- ja logistiikkatilan lisäksi kiinteistössä on toimisto- ja sosiaalitilaa. Lastauslaituri, useat lastaustaskut, sisäänajomahdollisuus sekä hyvä, asfaltoitu ja valvottu piha-alue takaavat sujuvan liikennöinnin.

Hyväkuntoinen kiinteistö nopeiden yhteyksien päässä

Tuusulassa Sulan alueella sijaitseva kiinteistö on logistisesti erinomaisella paikalla. Kiinteistölle on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudun logistisista keskuksista, jonka ansiosta täällä toimivan yrityksen logistiikka on kustannustehokasta.

  • Helsinki-Vantaan lentoasema: 13 min
  • Vuosaaren satama: 23 min
  • Lahden moottoritie: 5 min
  • Tuusulanväylä: 4 min

Kiinnostuitko? Tutustu kiinteistön tiloihin.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Rauno Nurmi, p. 050 5522 683 tai etunimi.sukunimi@logistila.fi


Etsitkö uutta toimistotilaa, liiketilaa, varastotilaa tai tuotantotilaa? Kauttamme saat järkevät toimitilaratkaisut ja viihtyisät työympäristöt.

Takaisin uutislistaukseen