• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Kuukauden kohde: Niittytie 25, Vantaa

Kuukauden kohde: Uudisrakennus Vantaalle lentokentän läheisyyteen

02.11.2018

Uusi, vuoden 2019 syksyllä valmistuva kiinteistö sijaitsee Vantaalla osoitteessa Niittytie 25, vain pienen matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

Kiinteistö on erinomainen vaihtoehto monenlaisen yrityksen tarpeisiin. Tilat sopivat niin myymälälle, esittelytilalle, tuotannolle kuin varastollekin. Vapaata tilaa kiinteistössä tulee olemaan jopa 2 600 neliöön saakka.

Kaksikerroksinen kiinteistö tarjoaa joustavaa tilaa monentyyppiseen toimintaan

Ensimmäisen kerroksen tilaratkaisut mahdollistavat joustavat ja räätälöidyt tilaratkaisut. Ensimmäisen kerroksen tila koostuu varasto-/tuotantotilaksi sopivista lohkoista, joiden koko on noin 75 neliötä per lohko. Ensimmäisestä kerroksesta on mahdollista vuokrata tilaa jopa noin 1 100 neliöön saakka. Yhteen lohkoon johtaa korkea nosto-ovi, jonka lisäksi kaikissa tiloissa on öljyn- ja vedenerotinkaivot.

Lohkoja on mahdollista vuokrata yksittäisinä tai niitä voidaan yhdistää joustavasti.

Lisäksi ensimmäiseen kerrokseen toteutetaan yhteinen lastausalue sekä sosiaali- ja toimistotilat. Lastausalueelle tulee kylmä lastauslaituri sekä lämmin lastaustila. Suuri tavarahissiyhteys vie toiseen kerrokseen.

Toinen kerros tarjoaa pääosin pienvarastotilaa pääosin noin 16,5-55,5 neliön suuruisissa tiloissa. Kerrokseen tulee hissi sekä hyvät lastaus-, purku- ja tavarankäsittelytilat.

Käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa tilaratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa, joten nopeus on valttia, kun haluat yrityksellesi räätälöidyt tilat!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä kohteen vastaavaan:

toimitusjohtaja Rauno Nurmi, p. 050 5522 683 tai rauno.nurmi(at)logistila.fi.


Etsitkö uutta toimitilaa, liiketilaa, varastotilaa tai tuotantotilaa? Kauttamme saat järkeviä toimitilaratkaisuja ja viihtyisiä työympäristöjä.

Takaisin uutislistaukseen