• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / LogisTila valittiin Kauppalehden Menestyjäksi

LogisTila valittiin Kauppalehden Menestyjäksi

10.08.2021

LogisTila Oy on sijoittunut Suomen menestyneimpien yritysten joukkoon ja ansaitsi Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin. Menestyjäluokitus määritellään yrityksen taloudellisen suorituskyvyn perusteella.

Kauppalehden LogisTilalle myöntämä Menestyjä-sertifikaatti on laadun ja luotettavuuden tae. Merkki kertoo, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstöäkin.

Yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella, joita ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Kultakin osa-alueelta yritys pisteytetään omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna Alma Talentin tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen toimialan muihin yrityksiin. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

”LogisTila Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.” - Kauppalehti

Kauppalehden Menestyjä -yrityksiä on vain noin 6% suomalaisista osakeyhtiöistä. Luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2020/06-2021/05.

.Menestyjät

Takaisin uutislistaukseen