• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / LogisTilan tiedote koronaviruksesta

LogisTilan tiedote koronaviruksesta

23.03.2020

LogisTila Oy on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan myös koronapandemian aikana. Joudumme kuitenkin tekemään poikkeusjärjestelyjä varmistaaksemme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden ja terveyden.

Koko henkilöstömme on siirtynyt työskentelemään kotitoimistoihin. Yritämme minimoida ihmiskontaktien määrän ja jatkossa pyrimmekin hoitamaan asiakastapaamiset, kuten vuokrasopimusneuvottelut, puhelimitse tai virtuaaliyhteyksien välityksellä.

Kohteiden esittelyt jatkuvat. Esittelyt pyritään kuitenkin pitämään mahdollisimman pienellä ryhmällä. LogisTilalta esittelyihin osallistuu vain yksi henkilö. Huomiomme myös turvalliset välimatkat osallistujien välillä ja noudatamme erityisen tarkkaa käsihygieniaa.

Seuraamme tarkasti viranomaisten julkaisemia ohjeistuksia ja tiedotamme asiakkaitamme muista palveluihimme vaikuttavista muutoksista.

Olemme vakavan asian äärellä, josta selviämme yhdessä toisiamme tukien. Voit olla kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa yhteydessä LogisTilan henkilöstöön. Haluamme olla apunasi myös jatkossa.


Ystävällisin terveisin,

Rauno Nurmi, toimitusjohtaja
puh. 050 5522 683
rauno.nurmi@logistila.fi

Takaisin uutislistaukseen