• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / LogisTilan toiminta laajenee

LogisTilan toiminta laajenee

22.03.2017

LogisTila on ostanut Suomen Toimitilahallinta STTH:n liiketoiminnan. Oston myötä toiminta laajenee ja tulee jatkossa kattamaan myös toimisto- ja liiketilojen välittämisen.

Suomen Toimitilahallinta STTH on kiinteistönvälitysalan palveluyritys, jolla on jo pitkä kokemus toimisto- ja liiketilojen välittämisestä. Oston ansiosta LogisTila Oy pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin ja monipuolisemmin. Jatkossa LogisTila välittää logistiikka- ja varastotilat LogisTilan brändillä ja toimisto- ja liiketilat STTH:n brändillä.

Muutoksia myös ulkoasuun

Oston myötä Suomen Toimitilahallinnan nimi on muutettu kirjainlyhenne STTH:ksi, ja siinä yhteydessä logo on uudistettu.  Kumpaakin brändiä yhdistää asiakaslähtöisyys ja etenkin tapa toimia siten, että asiakkaille tarjotaan järkeviä toimitilaratkaisuja. ”Järkeviä toimitilaratkaisuja” onkin organisaatioiden yhteinen slogan.

Uudet verkkosivut palvelevat kaikkia asiakkaita

LogisTilan ja STTH:n yhdistyneen liiketoiminnan myötä on avattu myös yhteiset, uudistuneet verkkosivut. Kaikki julkisessa markkinoinnissamme olevat toimitilamme löytyvät nyt saman sivuston kautta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Rauno Nurmi, p. 050 552 683, etunimi.sukunimi@logistila.fi.

Takaisin uutislistaukseen