• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Medifin Healthcare sai uudet tilat Vantaalta

Asiakastarina: Medifin Healthcare sai uudet tilat Vantaalta

20.02.2018

Medifin Healthcare on nuori suomalainen yritys, joka myy ja huoltaa terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita. Medifinin tuotevalikoima keskittyy endoskopiaan ja diagnostiikkatuotteisiin. Yritys etsi uutta tilaa, joka pitäisi sisällään sekä toimisto- että varastotilaa.

Kuva: Toimitusjohtaja Jarmo Ylitalo tutustuu tyytyväisenä Medifin Heathcare Oy:n uusiin toimitiloihin.

– Sellaisia tiloja on aika vähän, joissa yrityksen tarpeet suoraan täyttyvät, kertoo asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkala, joka vastasi Medifinin uusien toimitilojen hakuprosessista LogisTilassa. Yrityksen varastotiloihin täytyi pystyä tuomaan isoja lavoja suoraan sisälle ja toimistotilojen piti sijaita suoraan samassa yhteydessä. Näin kompakteja tiloja on lopulta aika vähän, Hoikkala perustelee.

Hoikkala auttoi asiakasta toimitilojen etsimisessä. Projekti vei kokonaisuudessaan muutaman kuukauden. Ensimmäisen, verkkosivuston kautta tulleen yhteydenottopyynnön jälkeen asiakkaan tarpeet kartoitettiin ja sopivat tilat esiteltiin asiakkaalle.

– Asiakkaan kanssa käytiin katsomassa muutamaa sopivaa vaihtoehtoa ennen päätöksen syntymistä, kertoo Hoikkala.

Hänen rooliinsa prosessissa kuului lankojen pitäminen käsissä, asian vieminen aktiivisella otteella eteenpäin ja sopimusneuvottelujen tukeminen siten, että sekä kiinteistön omistajan että uuden vuokralaisen toiveet saatiin kuultua ja noteerattiin.

– Erityisesti vuokran suuruus on asia, josta on helpompi neuvotella neutraalin tahon kanssa, hän vinkkaa.

Neuvottelujen tuloksena asiakkaan toiveet saatiinkin hyvin toteutumaan uusissa tiloissa.

– Omistaja oli onneksi halukas palvelemaan asiakasta ja tekemään tiloihin tarvittavia muutostöitä, Hoikkala jatkaa. Tilaan tehtiin aika paljonkin muutoksia. Ovea suurennettiin, seiniä kaadettiin ja asiakkaalle tehtiin tilaan vielä erillinen kemikaalivarasto, hän luettelee.

Yritys muuttaa Pohjois-Haagasta Vantaalle, Kehä III:n varteen Aviapoliksen tuntumaan. Asiakas pääsee uusiin tiloihinsa toukokuun alussa.

Lisätietoja:

asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkala, p. 050 527 5595 tai maria.hoikkala(at)logistila.fi.


Etsitkö uutta toimistotilaa, liiketilaa, varastotilaa tai tuotantotilaa? Kauttamme saat järkevät toimitilaratkaisut ja viihtyisät työympäristöt.

Takaisin uutislistaukseen