• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Tilaa uutiskirje

LogisTila Oy LKV:n rekisteriseloste

Tämä on LogisTila Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.8.2017. Viimeisin muutos 30.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

LogisTila Oy LKV, Jäspilänkatu 18, 04250 KERAVA.

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Rauno Nurmi, rauno.nurmi(at)logistila.fi tai p. 050 5522 683.

3. Rekisterin nimi

LogisTila Oy LKV:n uutiskirjeen tilaajarekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään markkinointiin sekä asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen perumalla uutiskirje tai lähettämällä viesti rekisterin yhteyshenkilölle. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:

• Nimi
• Yritys
• Asema yrityksessä
• Sähköpostiosoite
• Suoramarkkinointilupa
• Asiakkaan ilmoittamat muut asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja verkkosivuston kautta tilaajilta, yhteistyösopimuksista tai muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Tilaaja voi poistua rekisteristä milloin tahansa ilmoittamalla siitä yllämainitulle rekisterin yhteyshenkilölle.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. LogisTila Oy LKV voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, ja jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää rekisterin yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää rekisterin yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).