• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Talosykkeen huoltomiehet saavat taukotilan Käpylästä

Asiakastarina: Talosykkeen huoltomiehet saavat taukotilan Käpylästä

20.03.2018

Kiinteistönhuoltoyhtiö Talosyke tarvitsi huoltomiehilleen sopivaa taukotilaa. He ottivat yhteyttä LogisTilaan, ja asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkalan kanssa sopiva tila löytyi ja vuokrasopimus syntyi muutaman viikon aikana.

– Talosykkeellä oli tarve saada nopealla aikataululla käyttöönsä huoltomiesten taukotilaksi hyvin soveltuva tila, joka olisi ratkaisuna kustannustehokas ja joka sijaitsisi hyvien yhteyksien päässä, kertoo Hoikkala.

Sellainen tila löytyikin saman tien LogisTilan manageeraamasta kiinteistöstä Käpylästä. Kiinteistölle on kätevät kulkuyhteydet, sillä se on lyhyen matkan päässä Käpylän juna-asemasta, ja vierestä kulkevan Tuusulantien ansiosta yhteydet ovat nopeat myös autolla liikkuvalle.

– Tila soveltui heidän käyttöönsä hyvin. Kiinteistön kunto sopii hyvin heidän tarkoitukseensa ja vuokran hinta-laatusuhde on kohdillaan käyttöön nähden. Tilassa on heille sopiva kahvinkeittopiste ja huoltomiehille työskentelytilaa, Hoikkala perustelee.

Vuokrausprosessi oli nopea. Näyttö pidettiin helmikuun lopussa, ja Talosyke muuttaa uusiin tiloihinsa maaliskuun puolivälissä. Sopimus tehtiin parissa viikossa.

– Vuokrauksessa oli tällä kertaa todellakin monta voittajaa, Hoikkala iloitsee. Kiinteistön omistaja on myös LogisTilan manageerauspalvelun asiakas. Talosyke puolestaan huoltaa myös kyseistä kiinteistöä itse.

Läkkisepäntie 22 on Sarakoivu Oy:n omistama kiinteistö, jota LogisTila manageeraa. Manageeraussopimukseen kuuluu vuokralaisten etsiminen vapaisiin tiloihin. Voit lukea lisää palvelusta täältä.

Katso kiinteistön muut vapaat tilat täältä.

Lisätietoja:

Maria Hoikkala, asiakkuuspäällikkö, p. 050 527 5595 tai etunimi.sukunimi@logistila.fi


Etsitkö uutta toimistotilaa, liiketilaa, varastotilaa tai tuotantotilaa? Kauttamme saat järkevät toimitilaratkaisut ja viihtyisät työympäristöt.

Takaisin uutislistaukseen