• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Tule meille aluepäälliköksi

Avoinna paikka aluepäällikölle

16.04.2018

Tule meille aluepäälliköksi ottamaan vastuullesi toimitilavälityksemme Pirkanmaan alueella.

Keskeisin tehtäväsi on löytää asiakkaillemme parhaat toimitilaratkaisut yhteistyössä kiinteistön omistajien, rakennusliikkeiden ja kumppaneidemme kanssa. Aluepäällikkönä toimit Pirkanmaan alueella ja markkinoit välityspalveluita ja kohteitamme alueen yrityksille.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntautunut, myyntihenkinen ja aktiivinen ottamaan yhteyttä asiakkaisiin. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta toimitilojen välityksestä tai taustaa kiinteistöpuolen myynnillisistä tehtävistä, LKV-tutkintoa sekä hyviä neuvottelutaitoja ja pitkäjänteistä työotetta. Eduksi katsomme alueen yrityskentän tuntemuksen.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Saat vapaat kädet hoitaa välitystoimintaa Pirkanmaalla ja lisäksi saat organisaation vahvan tuen ja välineet kohteiden markkinoinnille. Välityksessäsi on kaikki suurten kiinteistöjen omistajien logistiikka-, tuotanto- liike- ja toimistotilat.

Hae tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon hr-konsultti Sanna Heikkilä, p. 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi.


LogisTila Oy on kasvava ja ketterä logistiikka-, tuotanto-, toimisto ja liiketilojen välitykseen ja manageeraukseen erikoistunut palveluyritys. Toimintamme ydinajatus on tarjota asiakkaille järkeviä ja viihtyisiä toimitilaratkaisuja, Päätoimipaikkamme sijaitsee Keravalla ja olemme avanneet uuden toimipisteen Tampereen keskustaan tämän vuoden alusta.

Takaisin uutislistaukseen