• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Yritys  / Referenssejä  / Kumppaniverkosto  / Avoimet työpaikat  / Podcast

"LogisTila on rento ja eteenpäin menevä yritys, jossa on paljon erilaisia mahdollisuuksia tehdä työstä omannäköistä"

Ulla Lyytinen

Ulla Lyytinen, aluepäällikkö / Pirkanmaa

Ulla työskentelee Tampereen toimistolla ja vastaa alueen toimitilojen myynnistä ja vuokrauksesta. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat myös LogisTilan kiinteistöjohtaminen ja AKA-kiinteistöarviot. Ulla on työskennellyt LogisTilassa vuoden 2018 kesäkuusta lähtien.

Miten päädyit LogisTilalle töihin?

– Olen aiemmin työurallani työskennellyt kiinteistöjen isännöintifirmassa ja tehnyt muun muassa pienempien toimitilojen välitystöitä. Tuntui siis todella luonnolliselta hakea LogisTilalla avoinna ollutta työtehtävää.

Millaista työarkesi on?

– Arkeni on todella vaihtelevaa. Laadin itse aikatauluni ja työtehtäväni, mikä tuo työhön paljon vapautta ja vastuuta. Tapaan kuitenkin joka päivä asiakkaita. Harvinaisempaa on ettei ole yhtään asiakastapaamista päivän aikana.

Mitkä ovat työsi parhaat puolet?

– Työni parhaat puolet ovat sen vapaus, itsenäisyys ja monipuolisuus. Päivät ovat erilaisia ja tilanteet muuttuvat usein.

Millaisena olet kokenut LogisTilan työkulttuurin?

– LogisTilan työkulttuuri on vapaaluontoinen, rento ja itsenäinen. Meillä on pieni talo, joka tarkoittaa sitä, että meillä ei ole ison talon byrokratiaa. Meillä on työskentelee asiantuntevaa ja kokenutta väkeä. Kaikilla on myös hiukan erilaiset taustat ja se on mielestäni rikkaus. Hoidamme asiat aina asiallisesti ja mikään ei jää roikkumaan.

Miksi suosittelisit LogisTilaa muille?

– LogisTila on rento ja eteenpäin menevä yritys, jossa on paljon erilaisia mahdollisuuksia tehdä työstä omannäköistä. Meillä myös kannustetaan itsensä kouluttamiseen. Itse olen suorittanut isännöitsijän ammattitutkinnon ja AKA-pätevyyden työn ohessa.