• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista

Vanhemmat uutiset

17.03.2021: Palvelun luotettavuus - mitä se on?


Luotettavien yhteistyökumppaneiden merkitys on suuri etenkin kiinteistöjohtamisessa. Luotettavan palvelun avulla asiakkaat saavat sellaisia lopputuloksia, joita he odottavat.

10.03.2021: Kuukauden kohde: Kauppapaikka asiakas- ja liikennevirtojen äärellä


Maaliskuun kuukauden kohde sijaitsee Pohjois-Karjalassa Joensuun Siihtalassa Nurmeksentiellä. Kohde pitää sisällään vuokrattavaa liike-myymälätilaa yhteensä n. 1200 neliötä.

11.02.2021: Kuukauden kohde: Liiketilaa Kuopion paalupaikalla


Helmikuun kuukauden kohteemme on Kuopion Savilahdessa sijaitseva liiketila. Vuokrattavana oleva toimitila tarjoaa valmiit ja toimivat puitteet uudelle toimijalle.

27.01.2021: Uusi kohde manageeraukseen


Kun kiinteistöjohtoyritys ottaa uuden asiakkuuden hoitaakseen, tapahtuu alkuvaiheessa paljon. Työvaiheet vaihtelevat riippuen siitä, onko kyseessä uudiskohde, kohde, jossa on ollut toinen kiinteistöjohtoyritys vai kohde, jossa ei ole käytetty ulkopuolisia kiinteistöjohtopalveluita.

20.01.2021: Asiakastarina: Carlson omistaa laadukkaita liikepaikkoja Järvi-Suomessa


Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys, jolla on toimipisteitä usealla paikkakunnalla. Yrityksellä on omistuksessa kymmeniä tuhansia neliöitä toimitilaa. LogisTila auttaa Carlsonia tilojen välityksessä.

13.01.2021: Kuukauden kohde: Terminaalikäyttöön sopivaa toimitilaa


Vuoden 2021 saa kunnian aloittaa kuukauden kohteiden osalta Ristipellontie 14. Helsingin Konalassa sijaitseva kohde tarjoaa vuokrattavaksi tilaa, joka sopii hyvin niin varastointiin kuin myös tuotantokäyttöönkin.

07.01.2021: LogisTilan katsaus vuoteen 2020


LogisTila jatkoi vakaata kasvuaan vuonna 2020. Vuoden aikana toimitiloja välitettiin tasaisesti ja palvelutarjoamaa vahvistettiin kiinteistöjohtamisen palveluilla ja AKA-kiinteistöarvioilla. Yritys myös laajensi toiminta-aluettaan ensin Päijät-Hämeeseen ja myöhemmin Pohjois-Pohjanmaalle.

17.12.2020: Kiinteistöjohtamisen vaikutukset


Kiinteistöjohtamisen hyödyt nähdään useimmiten kustannusten säästönä, kohteen arvonnousuna sekä kiinteistönomistajan ajan ja vaivan säästönä. Ammattimainen toimitilojen isännöinti vaikuttaa myös joustavuuden lisääntymisenä, organisaatiokulttuurin muutoksena, tuottavuuden kasvuna sekä riskienhallinnan parantumisena.

07.12.2020: Kuukauden kohde: Jaettavissa olevaa halli- ja toimistotilaa Oulussa


Joulukuun kuukauden kohteemme sijaitsee Oulussa osoitteessa Hautakorventie 5. Myytävänä ja vuokrattava oleva kiinteistö kätkee sisälleen jaettavissa olevaa tuotanto- ja varastotilaa sekä monipuolisia toimistotiloja.

17.11.2020: Kiinteistöjohtamista pala palalta


Kiinteistöjohtamista tehdään kiinteistönomistajan lukuun tavoitteena hakea kiinteistölle kannattavuutta. Kyse on tärkeästä työstä, jossa hallinnoidaan yleensä merkittävää rahallista omaisuutta ja sen tuottoja.

09.11.2020: Kuukauden kohde: Arkea helpottavia tiloja ja palveluita viidessä kiinteistössä


Marraskuun kuukauden kohteemme on viiden kiinteistön kokonaisuus Helsingin Pitäjänmäellä. JUJU-yrityskampuksessa on yli 45000 neliötä monipuolisia ja muunneltavia tiloja, joiden käyttöä tukevat kattavat palvelut.

26.10.2020: Toimitilojen kiinteistöarviointi


Kiinteistöarviointi on asiantuntijapalvelua, jossa määritetään kiinteän omaisuuden tai kiinteistöön kohdistuvan oikeuden arvoa. Yleensä arvio tilataan päätöksenteon tueksi, on sitten kyseessä luototus, verotus tai kaupanteko.

21.10.2020: Kuukauden kohde: Upouusi liiketila Pirkkalan parhaalla paikalla


Lokakuun kuukauden kohteemme rakentuu joulukuussa Pirkkalan Partolaan. Palmrothintie 7:n kiinteistössä on vielä vuokrattavana laadukasta liike- ja varastotilaa.

19.10.2020: Asiakastarina: Rekki siirtyy Tampereelta Nokian historialliseen miljööseen


Käytettyjen merkkivaatteiden ostamiseen ja myymiseen keskittynyt verkkokauppayritys Rekki siirtää toimintansa Tampereelta Nokialle. Kasvun mahdollistavat toimitilat löytyivät historiallisesta Nansotalosta. LogisTila auttoi sopivien tilojen löytämisessä.

14.10.2020: LogisTilaan AKA-pätevyys


Koronakevään takia elokuun loppuun siirtynyt Keskuskauppakamarin valvoma auktorisoidun kiinteistöarvioijan (AKA) koe tuotti Suomeen 17 uutta auktorisoitua arvioijaa. Heidän tehtävänään on toimeksiannosta arvioida kiinteistöjä puolueettomasti, itsenäisesti ja riippumattomasti.

06.10.2020: Tulevaisuuden työ ja työn tekemisen paikat


Työn tekemisen ja työpaikkojen uuden normaalin määrittely on käynnissä. Muutoksesta kertovat viimeaikaiset tutkimustulokset sekä muutokset toimitilamarkkinassa ja asiakkailta saatu palaute. Kuinka toimitilamarkkina voi vastata käyttötapojen muutokseen?

15.09.2020: Toimitilojen operaattori - tulevaisuutta alalla?


Yhä joustavammat toimitilaratkaisut yleistyvät markkinoilla. Uudet konseptit ja liiketoimintamallit palvelullistavat toimialaa ja edellyttävät uudenlaista osaamista ja ansaintalogiikkaa, mikä muokkaa toimialan rooleja ja luo mahdollisuuksia uudenlaisille toimijoille.

10.09.2020: Ari Niippa aloitti Pohjois-Pohjanmaan aluepäällikkönä: ”Palvelen asiakasta nöyrällä asenteella ja pidän sen, minkä olen luvannut.”


LogisTila laajentaa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalle ja avaa aluetoimiston Ouluun. Alueen vetovastuun ottaa aluepäällikkö Ari Niippa.

08.09.2020: Kuukauden kohde: Pääkonttoritason toimitilaa Lahdessa


Syyskuun kuukauden kohde on ainutlaatuinen pääkonttoritason toimistorakennus. Linjakatu 5 sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Lahden Asemantaustassa.

31.08.2020: Kiinteistöjohtamisen palvelut - vuokrauksesta kehittämiseen


Kiinteistöjohtaminen on laaja termi, jonka ympärillä pyörivät muun muassa kiinteistökehitys ja käyttäjäpalvelut. Koska kiinteistöt ovat erityyppisiä ja kiinteistöomistajien omistukset ja resurssit eriävät toisistaan, käytännössä kiinteistöjohtamisen palvelu suunnitellaan joka kerta erikseen tukemaan toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

27.08.2020: Kuukauden kohde: Toimiva kauppapaikka Ylä-Savon yrityskeskittymässä


Elokuun kuukauden kohteena on Iisalmen Teollisuuskatu 11:ssä sijaitseva noin 3500 neliön suuruinen monipuolinen kokonaisuus, joka on mahdollista muuttaa monenlaiseen käyttöön. Myytävänä ja vuokrattavana oleva kohde sijaitsee Parkatin kasvavassa yrityskylässä.

24.08.2020: Asiakastarina: Savon Rakentajat rakentavat Kuopioon moderneja toimitiloja


Savon Rakentajat Oy on Pohjois-Savon alueella toimiva rakennusliike, joka on viime vuosina lähtenyt laajentamaan toimintaansa toimitilarakentamisen puolelle. LogisTila toimii Savon Rakentajien yhteistyökumppanina ja tilojen välittäjänä.

17.08.2020: Mitä on kiinteistöjohtaminen?


Kiinteistö on eri toimijoiden tarpeiden ja palveluiden yhteistyön kohde. Kiinteistön omistaja tavoittelee tuottoa, kiinteistön käyttäjä keskittyy liiketoimintansa maksimointiin tiloissa ja kiinteistön ylläpitäjä pitää kiinteistön toimivana. Tämän yhteistyön ympärille nivoutuu kiinteistöjohtamisen monipuolinen palvelukenttä.

10.08.2020: Kiinteistöjohtamisen palvelutarjoama vahvistuu


LogisTila Oy panostaa jatkossa vahvemmin myös kiinteistöjohtamisen palveluihin. Palveluiden tuottamisessa auttaa laajan kokemuksen omaava henkilöstö.

04.08.2020: Kuopio on Itä-Suomen dynaaminen keskus


Kuopion alue on aktiivinen ja kehittyvä liiketoimintaympäristö, jossa yritykset kasvavat ja uudistuvat sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Alueen yritysten tukena toimii Kuopion kaupungin yrityspalvelu eli Business Kuopio.

06.07.2020: Kuukauden kohde: Elintarviketuotannon mahdollistavat toimitilat ja kattavat logistiikkapalvelut


Heinäkuun kuukauden kohde on Keravan Postlarinkatu 4. Kohteessa on vuokrattavana siistiä toimistotilaa, lämpötilahallittua varastotilaa sekä elintarviketuotantoon soveltuvia tuotantotiloja. LogXellence Oy tarjoaa vuokralaisille toimintaa tukevia logistiikkapalveluita.

01.07.2020: Asiakastarina: Kuntokauppa löysi uudet toimitilat positiivisella otteella


Kuntokauppa on suomalainen Tampereella toimiva kuntoiluliikunta- ja hyvinvointivälineitä myyvä yritys. Tesomalla sijaitsevat tilat alkoivat yrityksen kasvun myötä muuttua ahtaiksi. LogisTila auttoi yritystä uusien toimitilojen etsimisessä.

11.05.2020: Kuukauden kohde: Upea ja laadukas uudiskohde Kallaveden rannalla


Toukokuun kuukauden kohteemme on uudiskohde Kuopiossa. Saaristokadun varrelle rakentuu laadukasta toimisto- ja hallitilaa, jota voidaan muunnella juuri oman yrityksen tarpeiden mukaiseksi.

23.04.2020: Kuukauden kohde: Monipuolista logistiikka- ja toimistotilaa Aviapoliksen suuralueelta


Huhtikuun kuukauden kohteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen logistiikkakeskittymässä. Tähtäinkuja 9:n kohteessa on laajasti nykyaikaista logistiikka- ja toimistotilaa vuokrattavana.

21.04.2020: Blogi: Toimitilojen vaihtamissuunnitelmat kannattaa laittaa nyt turbovaihteelle


Jos yrityksemme perustettaisiin nyt, missä olisimme ja miten työmme tekisimme? Muutosvoimasta kannattaa ottaa kaikki irti kyseenalaistamalla nykytila sekä hyödyntämällä muutoksen tuoma mahdollisuus tarkastella tulevaisuuden tilatarpeita ennakkoluulottomasti. Järkevöittämisen aika on nyt - ja yleensä järkevä on myös tuottavaa.

26.03.2020: LogisTila laajentaa toimintaansa Päijät-Hämeeseen


LogisTila kasvattaa toimintaansa Päijät-Hämeessä avaamalla aluetoimiston Lahteen. Uuden toimiston perustaminen edistää LogisTilan kykyä auttaa asiakkaitaan entistä paremmin Päijät-Hämeen alueella.

23.03.2020: LogisTilan tiedote koronaviruksesta


LogisTila Oy on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan myös koronapandemian aikana. Joudumme kuitenkin tekemään poikkeusjärjestelyjä varmistaaksemme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden ja terveyden.

05.03.2020: Blogi: Helsingin monikeskustaistuminen tarjoaa mahdollisuuksia rohkeille muuttajille


LogisTilan asiakkuuspäällikkö Hanna Temmes kannustaa blogikirjoituksessaan miettimään rohkeasti uusia alueita yrityksen seuraavien toimitilojen sijainniksi.

04.02.2020: Kuukauden kohde: Houkuttelevaa varasto- ja toimistotilaa lentoaseman kainalosta!


Helmikuun kuukauden kohteemme on harvinainen helmi: se tarjoaa houkuttelevaa varasto- ja toimistotilaa loistavalta paikalta Aviapoliksen sykkeestä, aivan lentoaseman kainalosta osoitteesta Tikkurilantie 141.

23.01.2020: Tuore aluepäällikkö Valtteri Jumppanen: ”Olen valmis laittamaan itseni likoon asiakkaan puolesta”


Tammikuussa tehtävänsä aloittanut LogisTilan Varsinais-Suomen toimiston aluepäällikkö on sanavalmis ja helposti lähestyttävä myyntityön ja kiinteistövälitysalan ammattilainen.

21.01.2020: Asiakastarina: Kapasiteettia kasvuun – Delicatessenin akuutti tilatarve ratkesi pikavauhtia


Delicatessen perustettiin alun alkujaan pyörittämään lounasravintolaa Oulunkylässä. Maukas ruoka sai erään asiakkaan pyytämään yritystä tekemään tarjoilut häätilaisuuteen, ja koska tilaisuudesta saatu palaute oli erinomaista, catering-toimintaa päätettiin jatkaa. Tänä päivänä yritys toteuttaa catering- ja pitopalveluita koko Uudenmaan alueella.

14.01.2020: Asiakastarina: Kiinteistösijoitus Konttinen Oy ja LogisTila yhteistyöhön - Kuopion Mestarinkadun kiinteistö täytettiin vauhdilla


Kiinteistösijoitus Konttinen Oy:n omistamaan kiinteistöön Kuopion Mestarinkadulla löytyi nopeasti vuokralaiset, kun LogisTilan Pohjois-Savon aluepäällikkö Timo Puustinen otti tilat välitykseensä.

03.01.2020: Kuukauden kohde: Rakenteilla olevaa varastotilaa logistiikka-alueen ytimestä Vantaalta


Joulu-tammikuun kuukauden kohteemme on Vantaan Ylästöön rakenteilla oleva kiinteistökokonaisuus, joka on kolmen eri toimijan alkuvuodesta 2021 valmistuva hanke. Vapaana on vielä tilaa kiinteistön länsipäädyssä!

18.12.2019: Hyvää Joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!


Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, innostavista kohtaamisista ja onnistumisista!

06.11.2019: Lokakuljetuksesta Hurrikaanit Ympäristöhuolloksi, pääkaupunkiseudulta Pirkanmaalle – perheyritys avaa toimipisteen Nokialle


Hurrikaanien tarina alkoi vuonna 1964, kun Helsingin kaupungin vedenpuhdistamolla tarvittiin loka-autoja lietteen ajoa varten.

04.11.2019: Marraskuun kuukauden kohde: Monitoimitilat – tilaa menestykselle!


Marraskuun kuukauden kohteemme tarjoaa käyttäjille helposti räätälöitävää ja asiakaslähtöistä monitoimitilaa Tuusulasta, Järvenpäästä, Espoosta ja Pirkkalasta.

08.10.2019: Asiakkuuspäällikkö Johanna Matikka: ”Innostun ihmisten kohtaamisesta”


Johanna Matikka, KTM, aloitti LogisTilassa syyskuun lopussa Pirkanmaan alueen asiakkuuspäällikkönä. Hänen toimenkuvaansa kuuluu Pirkanmaan alueen toimitilojen vuokraaminen ja myynti yritysasiakkaille sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

01.10.2019: Kuukauden kohde: Monipuolista toimitilaa saneerattavasta kiinteistöstä Kuopiosta


Lokakuun kuukauden kohteemme on Kuopiossa sijaitseva monipuolinen kiinteistö, joka muokkautuu helposti eri tarpeisiin, ja joka on parhaillaan saneerattavana. Täysin uusitut tilat valmistuvat vuodenvaihteessa.

30.09.2019: CT Tampere hyvässä kasvuvauhdissa: ”Tilojen merkitys on suuri”


Vuosi sitten CT Tampereen yrittäjät Antti ja Pete etsivät kasvavan yrityksen toimintaan sopivaa tilaa. LogisTila auttoi heitä silloin sijoittumaan Pirkkalaan Jasperintielle. Mitä heille kuuluu tänään?

02.09.2019: Kuukauden kohde: Tasokasta liiketilaa Pirkkalan Kauppakeskus Veskassa!


Syyskuun kuukauden kohteemme on kodikas Kauppakeskus Veska, joka tarjoaa eri kokoisia liiketiloja Pirkkalassa monenlaisille toimijoille.

27.08.2019: Asiakastarina: Asiakastuntemuksen ansiosta sopivat tilat on helppo tunnistaa – Valion entinen jakelukeskus Kaukokiidon käyttöön Tampereella


Kaukokiito hankki Lujatalolta käyttöönsä suuren varasto- ja terminaalitilan Tampereelta LogisTilan avustuksella. Pitkäaikaisen yhteistyön ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen ansiosta Valion entistä jakelukeskusta oli helppo tarjota Kaukokiidolle varastoksi.

10.06.2019: Kuukauden kohde: Joustavaa toimistotilaa helppojen yhteyksien päästä Helsingistä


Kesä-elokuun kuukauden kohteemme on kolmen toimistorakennuksen muodostama yhtenäinen kiinteistökokonaisuus Pitäjänmäestä.

04.06.2019: Pidetty autohuoltoliike laajentaa toimintaansa Tampereelle – Mikan ja Anssin Autohuolto tarjoaa asiakaslähtöisempää autohuoltopalvelua kaikille


Mikan ja Anssin Autohuolto on täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, jonka toiminta käynnistyi vuonna 2012 Jyväskylässä. Kun yrittäjät Mika Kauppinen ja Anssi Poikonen perustivat yrityksen, he aloittivat toiminnan kahden yrittäjän ja yhden työntekijän voimin. Tänä päivänä Jyväskylän toimipisteessä työskentelee jo 13 henkilöä.

06.05.2019: Kuukauden kohde: Myymälätilaa vetovoimaisista liikepaikoista Mäntsälästä, Kuopiosta ja Ylöjärveltä!


Toukokuun kuukauden kohteemme sijaitsevat Mäntsälässä, Kuopiossa ja Ylöjärvellä, Juustoportin vetovoimaisten liikepaikkojen yhteydessä erinomaisten asiakasvirtojen äärellä.

09.04.2019: Asiakkuuspäällikkö Hanna Temmes: ”Odotan, että saan palvella asiakasta yli hänen odotustensa”


Hanna Temmes, LKV, MBA aloitti huhtikuun alussa LogisTilassa asiakkuuspäällikkönä. Hänen toimenkuvaansa kuuluu pääkaupunkiseudun toimistotilojen ja liiketilojen vuokraaminen yritysasiakkaille sekä yhteistyön kehittäminen kiinteistön omistajien kanssa.

01.04.2019: Kuukauden kohde: Avaraa hallitilaa ja tehokasta avokonttoritilaa Turusta


Huhtikuun kuukauden kohteemme on toimiva toimisto- ja varastokiinteistö Turun keskusta-alueen tuntumassa, Urusvuoren alueella.

21.03.2019: Jari Terävä aloitti LogisTilan asiakkuuspäällikkönä


Jari Terävä, LKV, on aloittanut LogisTilassa asiakkuuspäällikkönä maaliskuussa. Hänen toimenkuvaansa kuuluu varasto- ja tuotantotilojen vuokraaminen ja myyminen, ja hänen erityisosaamistaan on kansainvälinen kauppa ja kansainvälisten asiakkuuksien palvelu.

12.03.2019: Asiakastarina: Unisport keskitti varastonsa Keravalle


Unisport on kokonaisvaltainen liikuntapaikkojen toimittaja. Yrityksen laajaan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi urheilutekonurmet, viheraluenurmet ja turva-alustat, erilaiset urheilussa tarvittavat lattiat ja pinnoitteet, monitoimiareenat lähiliikuntaan sekä ulkokuntosalit.

04.03.2019: Kuukauden kohde: Elintarviketilaksi sopivaa tilaa Tuusulasta


Maaliskuun kuukauden kohteemme on Tuusulassa Konetiellä sijaitseva toimiva kiinteistö. Kiinteistö tarjoaa elintarviketilaksi erinomaisesti soveltuvaa tuotanto- ja logistiikkatilaa.

05.02.2019: Kuukauden kohde: Monikäyttöistä toimitilaa Kuopiosta upeilla järvinäkymillä


Helmikuun kuukauden kohteemme, Kellonkärki 8, tarjoaa laadukasta toimisto- ja tuotantotilaa sekä lämmintä varastotilaa ja pakkasvarastotilaa Kuopiosta, kauniin Kallaveden upeista rantamaisemista.

22.01.2019: Asiakastarina: LogisTilan Manageeraus helpottaa kiinteistön omistajan arkea


Sarakoivu Oy omistaa kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla sekä Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Turussa. LogisTila toimii neljän Sarakoivun pääkaupunkiseudulla sijaitsevan kiinteistöyhtiön manageeraajana. 

16.01.2019: Asiakastarina: Viidentalo täyttyy vuokralaisista


Vajaakäytössä ollut toimitilarakennus Viidentalo alkoi täyttyä, kun LogisTila alkoi vauhdittaa kiinteistön käyttöastetta toimeksiantosopimuksen solmimisen jälkeen.

08.01.2019: Kuukauden kohde: Joustavaa logistiikkatilaa Hämeenlinnasta


Vuoden 2019 ensimmäinen kuukauden kohteemme on Hämeenlinnassa sijaitseva moderni ja toimiva logistiikkakiinteistö, joka tarjoaa tilaa suurellekin käyttäjälle.

07.01.2019: Asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkala siirtyy uusiin tehtäviin


Toimisto- ja liiketilojen välitystä pääkaupunkiseudulla hoitanut asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkala siirtyy uusiin haasteisiin ja on LogisTila Oy:n palveluksessa 18.1.2019 saakka.

11.12.2018: Ari Larumo aloitti LogisTilan Varsinais-Suomen toimiston aluepäällikkönä


LogisTilan kolmas aluetoimisto aloitti toimintansa joulukuussa, kun Ari Larumo astui tehtäväänsä Varsinais-Suomen seudun aluepäällikkönä. Aluetoimisto sijaitsee toiminnan alkuvaiheessa Raisiossa.

26.11.2018: Timo Puustinen LogisTilan Pohjois-Savon aluepäälliköksi


Timo Puustinen aloitti LogisTilan Pohjois-Savon aluepäällikkönä marraskuun alussa. Aluepäällikkönä hänen tehtäviinsä kuuluu LogisTilan Kuopiossa sijaitsevan toimiston toiminnan käynnistäminen ja sen ohjaaminen kohti vahvaa kasvua.

20.11.2018: Asiakastarina: Pirkkalaan avattiin huipputason padel-halli


Padel – mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia – on suhteellisen uusi urheilulaji Suomessa. Kaksi lajista innostunutta liikunnanopettajaa päätti perustaa huipputason padel-hallin Pirkkalaan, Tampereen keskustan tuntumaan.

02.11.2018: Kuukauden kohde: Uudisrakennus Vantaalle lentokentän läheisyyteen


Uusi, vuoden 2019 syksyllä valmistuva kiinteistö sijaitsee Vantaalla osoitteessa Niittytie 25, vain pienen matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

01.11.2018: LogisTila vastaa kiinteistöalan vaatimuksiin henkilöstöä kouluttamalla


LogisTila vahvistaa manageerauksen palvelutiimiään ja vastaa kiinteistöalan vaatimuksiin henkilöstöä kouluttamalla. Pirkanmaan aluepäällikkö Ulla Palonen aloitti työn ohessa lisäkoulutuksen isännöitsijän ammattitutkintoon liittyen. 

29.10.2018: Asiakastarina: MereTek Oy keskittää uuden liiketoimintansa Tampereelle Ilmailunkadulle


MereTek Oy on pirkanmaalainen yritys, jonka toiminta keskittyy uuden liiketoiminnan myötä ajoneuvojen kierrätykseen. Yrityksen toiminta painottuu jatkossa entistä vahvemmin ajoneuvojen varasosatoimintaan: purettujen varaosien varastointiin sekä niiden kierrätykseen.

15.10.2018: Asiakastarina: Printmix Oy muutti uusiin tiloihin tutussa korttelissa


Toimitilan vuokrausta ja muuttoa uusiin tiloihin pidetään usein haasteellisena prosessina, johon ei lähdetä ennen kunnon harkintaa ja useiden vaihtoehtojen punnitsemista. Prosessi voi kuitenkin olla myös kevyempi.

25.09.2018: Asiakastarina: KotiHammas avaa hammaslääkäriaseman Vernissakadulle


KotiHammas on kotimainen hammashoitoalan ketju ja osa Medivida-konsernia. KotiHampaalla on vahva kasvustrategia: yrityksen tavoitteena on kasvaa ja kehittyä merkittäväksi uudeksi valtakunnalliseksi toimijaksi ja tuoda kustannustehokas, korkealaatuinen hammashuolto kaikkien saataville.

17.09.2018: Asiakastarina: Vauhtia kasvuun – CT Tampere muutti Jasperintielle Pirkkalassa


CT Tampere on yritys, joka myy autoja sekä tarjoaa autojen huoltoon, korjaukseen, kunnostukseen ja ohjelmointiin liittyviä palveluja, kuten autojen moottoreiden optimointia. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja siksi yrittäjät Antti ja Pete etsivät uutta, kasvavan yrityksen toimintaan sopivaa tilaa.

11.09.2018: Kuukauden kohde: Tikkurilantie 141, Vantaa


Syyskuun kuukauden kohteemme on uudenveroinen varastotila aivan lentoaseman kainalossa Vantaalla Aviapoliksessa.

13.08.2018: Asiakastarina: Tanskalainen DANX muutti Vantaalle Pakkalantielle


Tanskalaisen kuljetus- ja logistiikka-alan toimija DANX Oy:n uudessa Vantaan toimipisteessä sijaitsevat nyt yrityksen Suomen pääkonttorin lisäksi varastotila, asiakastila sekä asiakaspalvelukeskus.

07.08.2018: Kuukauden kohde: Heikkiläntie 7, Helsinki


Elokuun kuukauden kohteemme tarjoaa valoisaa toimistotilaa merellisestä ympäristöstä Lauttasaaresta.

21.06.2018: Creago ja LogisTila palvelevat asiakasta yhdessä entistä kokonaisvaltaisemmin


Creago ja LogisTila ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä. Yhteistyön avulla yritykset pystyvät palvelemaan asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin, toimitilan hakutarpeen kartoitusvaiheesta alkaen jopa yrityksen muuttoprosessin loppuun saakka.

19.06.2018: Ulla Palonen LogisTilan aluepäälliköksi


Ulla Palonen (LKV, YTM) on aloittanut LogisTilan Pirkanmaan seudun aluepäällikkönä kesäkuussa. Aluepäällikkönä hän lähtee luotsaamaan LogisTilan Tampereella sijaitsevan toimiston toimintaa kohti vahvaa kasvua.

13.06.2018: Asiakastarina: Lahdesta kohti kansainvälisiä kilpa-areenoita – ravihevosten kilpakärryt varastoidaan Sotkankadulla


Finn-Tack on globaali ja nopeasti kasvava suomalainen yritys, joka toimittaa hevosurheiluvälineitä ja hevostarvikkeita asiakkailleen. Finn-Tackilla on laaja valikoima erilaisia teknisiä tuotteita täydelliseen raviurheiluun. Horze-kauppaketju on osa Finn-Tackin konsernia, ja sillä on myymälöitä Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa ja Venäjällä.

11.06.2018: Asiakastarina: Ydinkeskusta vaihtui Sörnäisiin – Lago Kapital muuttaa Hämeentielle


Lago Kapital Oy on arvopaperilainojen ja arvopaperivakuudellisen rahoituksen välittäjä. Yhtiö on pankkiriippumaton toimija ja ainoa täysin osakelainaukseen erikoistunut yhtiö Suomessa. He olivat etsineet uusia toimitiloja Helsingin ydinkeskustasta, löytämättä kuitenkaan sopivia.

06.06.2018: Asiakastarina: Joustavat järjestelyt mahdollistivat uudet tilat Fasmer Oy:lle


Fasmer Oy on suomalainen rakennusmateriaalien maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut yritys. Yritys myy rakennusmateriaaleja pääasiassa suoraan rakennusprojekteille.

05.06.2018: Kuukauden kohde: Huurrekuja 1, Tuusula


Kesä-heinäkuun kuukauden kohteemme tarjoaa siistiä ja valoisaa toimistotilaa sekä muunneltavissa olevaa varasto-/tuotantotilaa Tuusulasta.

28.05.2018: Asiakastarina: Pitkään tyhjänä olleet toimistotilat muuntuivat bänditilaksi


Pulttitie 3-5 on Roihupellossa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa tuotanto- ja toimistotilaa. Kiinteistön toimistotilat ovat olleet tyhjillään jo todella pitkään, joten toimistotilojen muuntuminen bändikäyttöön oli tervetullut vaihtoehto kiinteistön omistajalle.

25.05.2018: Henkilötietojen käsittely LogisTilassa – tietoturva on meille tärkeää


Uuden tietosuoja-asetuksen mukaan yritysten on käsiteltävä entistä huolellisemmin esimerkiksi asiakkaista kerättyjä henkilötietoja. Asetus korostaa henkilötietojen läpinäkyvyyden tärkeyttä.

08.05.2018: Kuukauden kohde: Teollisuustie 1, Valkeakoski


Toukokuun kuukauden kohteemme on myytävänä oleva konepajakiinteistö Valkeakoskella.

02.05.2018: Asiakastarina: GLi Express Oy:n toiminnan kasvu toi mukanaan tarpeen isommille tiloille


GLi Express Oy on logistiikka- ja kuljetusalan monipuolinen pirkanmaalainen toimija, joka tarjoaa joustavia, luotettavia ja täsmällisiä kuljetusratkaisuja. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat myös terminaali- ja varastointipalvelut sekä logistiikan tarvekartoitukset ja koulutuspalvelut. Yrityksen vauhdikas kasvu toi mukanaan tarpeen uusille, suuremmille toimitiloille.

17.04.2018: Asiakastarina: Tintti Trans Oy ja Contia Oy vuokrasivat toimitilat Tuusulasta


Tintti Trans Oy ja Contia Oy vuokrasivat huoltohallin sekä toimistotilaa Tuusulasta Nummenharjusta.

16.04.2018: Avoinna paikka aluepäällikölle


Tule meille aluepäälliköksi ottamaan vastuullesi toimitilavälityksemme Pirkanmaan alueella.

05.04.2018: Asiakastarina: Printmix Oy muuttaa Valimo Centeriin


Printmix Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka on erikoistunut lehtien taittoon, graafiseen suunnitteluun ja kustannustoimintaan. Vanhojen toimitilojensa purkamisen vuoksi he olivat uusien tilojen tarpeessa.

04.04.2018: Kuukauden kohde: Konetie 8, Tuusula


Huhtikuun kuukauden kohteemme on Tuusulassa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa elintarviketilaksi erinomaisesti soveltuvaa tuotanto-/logistiikkatilaa.

20.03.2018: Asiakastarina: Talosykkeen huoltomiehet saavat taukotilan Käpylästä


Kiinteistönhuoltoyhtiö Talosyke tarvitsi huoltomiehilleen sopivaa taukotilaa. He ottivat yhteyttä LogisTilaan, ja asiakkuuspäällikkö Maria Hoikkalan kanssa sopiva tila löytyi ja vuokrasopimus syntyi muutaman viikon aikana.

19.03.2018: Ympäristöystävällistä varastointia aurinkovoiman avulla Hämeenlinnan Itäportintiellä


Hämeenlinnassa Itäportintie 3 sijaitsevassa suuressa varastokiinteistössä on panostettu ympäristöystävällisyyteen. Kiinteistön katoille on asennettu viime vuoden lopussa kaksi aurinkovoimalajärjestelmää.

12.03.2018: Myyty: Logistiikka- ja tuotantokiinteistö Tuusulasta


Konetiellä Tuusulassa sijaitseva logistiikka- ja tuotantokiinteistö on myyty. Kiinteistön myi sijoitusrahasto Kenmore Finland 1 Oy ja sen osti yksityinen sijoittaja. LogisTila toimi myyntiprosessissa välittäjänä.

07.03.2018: Lintulahdenvuori – valoisaa toimistotilaa, joka muuntautuu käyttäjän tarpeisiin


Maaliskuun kohteemme on Sörnäisissä näkyvällä paikalla sijaitseva Lintulahdenvuori, joka tarjoaa käyttäjilleen valoisaa toimistotilaa useassa kerroksessa.

06.03.2018: LogisTila toimii nyt aktiivisesti myös Pirkanmaalla


LogisTila on avannut toimiston Tampereen keskustaan. Toimimalla paikallisesti LogisTila kasvattaa ja parantaa paikallista tuntemustaan ja toimii Pirkanmaalla entistä aktiivisemmin. Pirkanmaan seutu on kasvava ja elinvoimainen sekä monella tavalla erinomainen sijaintipaikka erilaisille yrityksille.

20.02.2018: Asiakastarina: Medifin Healthcare sai uudet tilat Vantaalta


Medifin Healthcare on nuori suomalainen yritys, joka myy ja huoltaa terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita. Medifinin tuotevalikoima keskittyy endoskopiaan ja diagnostiikkatuotteisiin. Yritys etsi uutta tilaa, joka pitäisi sisällään sekä toimisto- että varastotilaa.

01.02.2018: Jo yli sata solmittua toimeksiantosopimusta


LogisTila on solminut jo yli sata toimeksiantosopimusta. Sopimukset koskevat myytävänä ja vuokrattavana olevia kiinteistöjä.

31.01.2018: Asiakastarina: Avotoimistotilaa Helsingistä puhelinpalvelukeskustoimintaan


STTH on vuokrannut asiakkaalleen toimistotilaa Helsingistä Metsälästä osoitteesta Läkkisepäntie 11.

09.01.2018: Asiakastarina: VR Track sai toiminnalleen tukipaikan Keravalta


STTH on vuokrannut asiakkaalleen VR Trackille toimistotilaa Keravalta Jäspilänkadulta.

08.01.2018: Kuukauden kohde: Ilmailunkatu 3, Tampere


Vuoden ensimmäinen kuukauden kohteemme tarjoaa toimivaa ja monikäyttöistä varastotilaa Tampereelta Sarankulman teollisuusalueelta.

03.01.2018: Asiakastarina: Toimitilaa Espoosta fysioterapian vastaanottotilaksi


STTH on vuokrannut asiakkaalleen toimitilaa Espoosta osoitteesta Koronakatu 1.

20.12.2017: Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2018!


LogisTilan toimisto lomailee 2.1. saakka. Kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille ja rauhallista joulun aikaa!

19.12.2017: Vuokrattu: Niinikuruntie 4, Lempäälä


LogisTila on vuokrannut asiakkaalleen toimitilaa Lempäälästä osoitteesta Niinikuruntie 4. Vuokrauksen myötä kiinteistö on nyt täynnä.

11.12.2017: Kuukauden kohde: Hakkilankaari 1, Vantaa


Joulukuun kohteemme on toimiva ja monipuolinen logistiikkakiinteistö, joka sijaitsee loistavalla paikalla Vantaalla Hakkilassa.

07.12.2017: Tule meille markkinointiassistentiksi


Sinä, joka etsit työssäoppimispaikkaa - tule meille suorittamaan harjoittelusi markkinointiassistentin monipuolisissa, markkinoinnin avustavissa tehtävissä.

08.11.2017: Kuukauden kohde: Kasarmikatu 42, Helsinki


Kuukauden kohteemme tarjoaa upeaa ja edustavaa, pääkonttoritason toimisto- ja liiketilaa käyttäjilleen Helsingin sydämestä Kaartinkaupungista.

07.11.2017: Maria Hoikkala STTH:n asiakkuuspäälliköksi


Maria Hoikkala, LKV, on aloittanut STTH:ssa asiakkuuspäällikkönä marraskuun alussa. Marian tehtäviin kuuluu toimisto- ja liiketilojen vuokraustoiminnan käynnistäminen, niiden välittäminen yritysasiakkaille ja STTH:n toiminnan luotsaaminen uusille urille.

06.11.2017: Vuokrattu: Varastotilaa osoitteesta Patamäenkatu 4, Tampere


LogisTila on vuokrannut asiakkaalleen varastotilaa Tampereelta Sarankulmasta. Varastotila palvelee erinomaisesti asiakkaan tarpeita ja tukee kasvavaa liiketoimintaa hyvin.

06.11.2017: Vuokrattu varastotilaa: Hervannantie 3


LogisTila on vuokrannut asiakkaalleen ulkovarastotilaa Tampereen Hervannasta osoitteesta Hervannantie 3.

26.10.2017: LogisTila yhteistyöhön NREP Oy:n kanssa


LogisTila ja NREP Oy ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä. Yhteistyösopimuksen myötä LogisTila pystyy palvelemaan toimitiloja etsiviä asiakkaitaan entistä kattavammin.

10.10.2017: Vuokrattu: Tuotantotilaa Lempäälästä


Lempäälästä osoitteesta Niinikuruntie 4 on vuokrattu tuotantohallitila.

09.10.2017: Kuukauden kohde: Rompintie 67, Kotka


Upeaa, toimivaa logistiikkatilaa Kotkan syväsatamassa Mussalossa

02.10.2017: Vuokrattu: Niittytie 25 B


Niittytie 25 B:n varastotila on vuokrattu.

27.09.2017: Pirkanmaa on kiinnostava sijaintivaihtoehto logistiikka-alan toimijoille


Pirkanmaan seudulla logistiikka-, varasto- ja tuotantotilojen määrä ja kysyntä ovat kasvussa. Tämä on huomattu myös LogisTilassa.

14.09.2017: LogisTila Oy kilpailutti Sarakoivu Oy:n kiinteistöjen huoltoyhtiön


LogisTila Oy hoitaa Sarakoivu Oy:n kiinteistöjen manageerausta ja manageeraussopimuksen osana LogisTila kilpailutti Sarakoivun kiinteistöjen huoltoyhtiöt.

28.08.2017: LogisTila yhteistyöhön SRV:n kanssa


LogisTila ja SRV ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä.

17.08.2017: Vuokrattu varastotilaa Hakkilankaaresta


LogisTila Oy on vuokrannut asiakkaalleen osan varastosta Vantaalta, Hakkilankaari 1:stä.

16.08.2017: Kuukauden kohde: Kiinteistö Oy Maali


Kiinteistö Oy Maali tarjoaa uudenveroista tuotanto- ja varastotilaa sekä toimistotilaa erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta Vantaan Koivuhaasta.

08.08.2017: Etsimme LKV-tutkinnon suorittanutta asiakkuuspäällikköä


Toimisto- ja liiketilapuolemme laajenee. Sen johdosta etsimme LKV-tutkinnon suorittanutta asiakkuuspäällikköä viemään toimisto- ja liiketilojen välityksen yrityksessämme uusille urille.

19.06.2017: Uudet verkkosivut avattu


LogisTila Oy:lle on avattu uudet verkkosivut. Tervetuloa tutustumaan!

06.06.2017: Kuukauden kohde: Hakkilan Kolmio


Tervetuloa logistiikan keskipisteeseen, Hakkilan Kolmioon! Hakkilan Kolmio tarjoaa juuri sinulle räätälöityä toimitilaa pääkaupunkiseudun logistisesta keskipisteestä Vantaalta. Se on rakentamisvalmiudessa oleva, uusi ja moderni tuotanto-, varasto- ja logistiikkakeskus.

05.06.2017: LogisTila yhteistyöhön Peak Groupin kanssa


LogisTila ja Peak Group ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä.

24.04.2017: LogisTila yhteistyöhön Lemminkäisen kanssa


LogisTila ja Lemminkäinen ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä.

22.03.2017: LogisTilan toiminta laajenee


LogisTila on ostanut Suomen Toimitilahallinta STTH:n liiketoiminnan. Oston myötä toiminta laajenee ja tulee jatkossa kattamaan myös toimisto- ja liiketilojen välittämisen.

24.02.2017: Myyty: Teollisuuskiinteistö Nurmijärvellä


Auratumin hallinnoima kiinteistöpääomarahasto AKR Tuotto Ky on myynyt Nurmijärvellä sijaitsevan teollisuus- ja varastokiinteistön yksityiselle sijoittajalle LogisTilan kautta.