• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista

Vanhemmat uutiset

10.06.2021: Kuukauden kohde: Laadukas varastotila lentoaseman vieressä


Kesäkuun kuukauden kohteemme sijaitsee Aviapoliksen voimakkaasti kehittyvällä alueella osoitteessa Tikkurilantie 136. Kohde tarjoaa vuokralaisen logistiikkatoiminnalle optimaaliset puitteet.

31.05.2021: Millainen on toimitilasijoittamisen nykytilanne?


Kiinteistöcastin viidennessä jaksossa keskusteltiin toimitilasijoittamisen nykytilasta ja, miten siihen on tultu. Vieraina jaksossa olivat FIMin rahastonhoitaja Heikki Palmu ja LogisTilan toimitusjohtaja Rauno Nurmi.

25.05.2021: Kiinteistöarviointi korona-aikana


Koronaepidemia on asettanut myös toimitilakiinteistöt muutostilaan. Niin alueiden kuin toimitilatyyppien välillä on eriarvoistumista, mutta ala kokonaisuudessaan on selvinnyt poikkeusajoista hyvin. Nopeasti muuttunut toimintaympäristö on tuonut uudenlaisia kysymyksiä ratkottavaksi myös kiinteistöarviointiin.

14.05.2021: Ideasta innovaatioon


Kiinteistöcastin neljännessä jaksossa käsiteltiin innovaatioiden syntymistä ja sitä, miten ne voisivat näkyä kiinteistömaailmassa. Jakson vieraina olivat SSA Groupin luova johtaja Hannu Holma ja Innotiimi ICG:n innovaatiokonsultti Antti Miettinen.

11.05.2021: Kuukauden kohde: Kuopion uusi Hyvinvointi- ja yrityskeskus


Toukokuun kuukauden kohteemme on Kuopion Savilahteen valmistuva Hyvinvointi- ja yrityskeskus. Vuonna 2022 rakentuva maamerkki sisältää innovatiivisia ja energiatehokkaita toimisto- ja liiketiloja.

22.04.2021: Mikä on työympäristöjen next normal?


Kiinteistöcastin kolmannessa jaksossa käsiteltiin työympäristöjen kehittämistä. Miten työympäristöä kehitetään ja miten poikkeusolot ovat vaikuttaneet kehitykseen? Vieraanamme oli Kohina Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Susanna Kallio.

20.04.2021: Henri Kumpulainen nimitetty Keski-Suomen asiakkuuspäälliköksi: ”Tavoitteeni on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja löytää heille oikeat tilat”


LogisTila Oy jatkaa vahvaa kasvua ja laajentaa toimialuettaan Keski-Suomeen. Uusi toimisto on avattu Jyväskylään. Vetovastuun uudesta alueesta otti asiakkuuspäällikkö Henri Kumpulainen.

15.04.2021: Kuukauden kohde: Siistit toimisto- ja liiketilat yhden katon alla


Huhtikuun kuukauden kohteemme on Tampereen Kaukajärven läheisyydessä sijaitseva toimitila, jossa on vuokrattavana sekä toimistoa että liiketilaa. Yhteensä tilaa on vapaana n. 1600 neliötä.

12.04.2021: Asiakastarina: Pupukahvila ja Lemmikkitalo Onnen Lemmikit muuttavat saman katon alle


Pupukahvila ja Lemmikkitalo Onnen Lemmikit löysivät Tampereelta itselleen uudet tilat, jotka yhdistävät aiemmin erillään toimineet yritykset yhden katon alle. Muuton myötä Peltolammin alue saa kauan kaivattua täydennystä palvelutarjontaansa. LogisTila auttoi tilojen hakuprosessissa.

07.04.2021: Brändäyksellä uutta eloa kiinteistöön


Kiinteistöcastin toisessa jaksossa käsiteltiin kiinteistön brändin rakentamista. Brändi toimii usein muun muassa erottautumistekijänä. Vieraanamme oli Viestintätoimisto Drumin johtava viestintäkonsultti Vilja Vehkaoja.

01.04.2021: Tavoitteena hiilineutraali kiinteistö - miksi ja miten?


Kiinteistöcastin ensimmäisessä jaksossa käsiteltiin ympäristöasioiden vaikutuksia kiinteistöalaan. Paine parantaa kiinteistöjen ekologisuutta kasvaa ja näkyy jo mm. rahoitushaasteina. Jakson vieraana oli LeaseGreen Oy:n toimitusjohtaja Thomas Luther.

17.03.2021: Palvelun luotettavuus - mitä se on?


Luotettavien yhteistyökumppaneiden merkitys on suuri etenkin kiinteistöjohtamisessa. Luotettavan palvelun avulla asiakkaat saavat sellaisia lopputuloksia, joita he odottavat.

10.03.2021: Kuukauden kohde: Kauppapaikka asiakas- ja liikennevirtojen äärellä


Maaliskuun kuukauden kohde sijaitsee Pohjois-Karjalassa Joensuun Siihtalassa Nurmeksentiellä. Kohde pitää sisällään vuokrattavaa liike-myymälätilaa yhteensä n. 1200 neliötä.

11.02.2021: Kuukauden kohde: Liiketilaa Kuopion paalupaikalla


Helmikuun kuukauden kohteemme on Kuopion Savilahdessa sijaitseva liiketila. Vuokrattavana oleva toimitila tarjoaa valmiit ja toimivat puitteet uudelle toimijalle.

27.01.2021: Uusi kohde manageeraukseen


Kun kiinteistöjohtoyritys ottaa uuden asiakkuuden hoitaakseen, tapahtuu alkuvaiheessa paljon. Työvaiheet vaihtelevat riippuen siitä, onko kyseessä uudiskohde, kohde, jossa on ollut toinen kiinteistöjohtoyritys vai kohde, jossa ei ole käytetty ulkopuolisia kiinteistöjohtopalveluita.

20.01.2021: Asiakastarina: Carlson omistaa laadukkaita liikepaikkoja Järvi-Suomessa


Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys, jolla on toimipisteitä usealla paikkakunnalla. Yrityksellä on omistuksessa kymmeniä tuhansia neliöitä toimitilaa. LogisTila auttaa Carlsonia tilojen välityksessä.

13.01.2021: Kuukauden kohde: Terminaalikäyttöön sopivaa toimitilaa


Vuoden 2021 saa kunnian aloittaa kuukauden kohteiden osalta Ristipellontie 14. Helsingin Konalassa sijaitseva kohde tarjoaa vuokrattavaksi tilaa, joka sopii hyvin niin varastointiin kuin myös tuotantokäyttöönkin.

07.01.2021: LogisTilan katsaus vuoteen 2020


LogisTila jatkoi vakaata kasvuaan vuonna 2020. Vuoden aikana toimitiloja välitettiin tasaisesti ja palvelutarjoamaa vahvistettiin kiinteistöjohtamisen palveluilla ja AKA-kiinteistöarvioilla. Yritys myös laajensi toiminta-aluettaan ensin Päijät-Hämeeseen ja myöhemmin Pohjois-Pohjanmaalle.

17.12.2020: Kiinteistöjohtamisen vaikutukset


Kiinteistöjohtamisen hyödyt nähdään useimmiten kustannusten säästönä, kohteen arvonnousuna sekä kiinteistönomistajan ajan ja vaivan säästönä. Ammattimainen toimitilojen isännöinti vaikuttaa myös joustavuuden lisääntymisenä, organisaatiokulttuurin muutoksena, tuottavuuden kasvuna sekä riskienhallinnan parantumisena.

07.12.2020: Kuukauden kohde: Jaettavissa olevaa halli- ja toimistotilaa Oulussa


Joulukuun kuukauden kohteemme sijaitsee Oulussa osoitteessa Hautakorventie 5. Myytävänä ja vuokrattava oleva kiinteistö kätkee sisälleen jaettavissa olevaa tuotanto- ja varastotilaa sekä monipuolisia toimistotiloja.