• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Vuokrattu: Joustavat järjestelyt mahdollistivat uudet tilat Fasmer Oy:lle

Asiakastarina: Joustavat järjestelyt mahdollistivat uudet tilat Fasmer Oy:lle

06.06.2018

Fasmer Oy on suomalainen rakennusmateriaalien maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut yritys. Yritys myy rakennusmateriaaleja pääasiassa suoraan rakennusprojekteille.

LogisTilan partneri Hannu Kolmonen otti yhteyttä yritykseen, koska kuuli, että heillä oli tarve keskittää ja laajentaa toimintaansa. Kolmosella oli tarjota heille sopivaa tilaa.

Vaikka kiinteistö ja sen toimitilat olivatkin Fasmer Oy:n toimintaan hyvin soveltuvat, tuntuivat tilat asiakkaasta aluksi liian suurilta. Kiinteistön omistaja oli kuitenkin halukas neuvottelemaan vuokrauksesta joustavasti, ja hänen kanssaan syntyi helposti asiakkaalle hyvä ratkaisu.

– Saimme omistajan kanssa neuvoteltua asiakkaalle joustavasti sellaisen vuokrausjärjestelyn, että he saavat koko kiinteistön käyttöönsä heille sopivalla aikataululla, Kolmonen toteaa tyytyväisenä. Fasmer Oy hakee kuitenkin liiketoimintaansa kasvua aika lyhyellä aikavälillä, joten saman kiinteistön sisällä toiminnan laajentaminen on heille järkevää.

Ratkaisu palvelee hyvin myös kiinteistön omistajaa, kun kiinteistössä on vain yksi vuokralainen. Muutostöitäkään kiinteistöön ei tällä kertaa tarvitse tehdä.

– He siistivät vain hieman piha-aluetta itse, mutta muuten kiinteistö sopii heille sellaisenaan.

Myös toimitilan sijainti sopi heille mainiosti.

– Kyseessä on perheyritys, jonka omistajat asuvat lähellä yrityksen uutta toimipaikkaa. Heillä on siis todella helppo kulku edestakaisin, Kolmonen kertoo.

Vuokrauksen myötä kiinteistö on täynnä.

Lisätietoja:

partneri Hannu Kolmonen, p. 044 240 5083 tai hannu.kolmonen(at)logistila.fi


Etsitkö uutta toimistotilaa, liiketilaa, varastotilaa tai tuotantotilaa? Kauttamme saat järkevät toimitilaratkaisut ja viihtyisät työympäristöt.

Takaisin uutislistaukseen