• Järkeviä toimitilaratkaisuja. Viihtyisiä työympäristöjä.

Ajankohtaista / Vuokrattu: Lahdesta kohti kansainvälisiä kilpa-areenoita - ravihevosten kilpakärryt varastoidaan Sotkankadulla

Asiakastarina: Lahdesta kohti kansainvälisiä kilpa-areenoita – ravihevosten kilpakärryt varastoidaan Sotkankadulla

13.06.2018

Finn-Tack on globaali ja nopeasti kasvava suomalainen yritys, joka toimittaa hevosurheiluvälineitä ja hevostarvikkeita asiakkailleen. Finn-Tackilla on laaja valikoima erilaisia teknisiä tuotteita täydelliseen raviurheiluun. Horze-kauppaketju on osa Finn-Tackin konsernia, ja sillä on myymälöitä Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa ja Venäjällä.

Yrityksen tavoitteena on olla markkinoiden paras raviurheiluvarusteiden toimittaja. Viimeisten viiden vuoden aikana yrityksen myynti onkin kasvanut vauhdikkaasti, ja tänä päivänä Horzen ja Finn-Tackin kilpakärryt ovat kilpakärryteollisuuden markkinajohtajia.

– Yrityksestä otettiin yhteyttä LogisTilaan. Heillä oli tarve varastotilaan, koska eräästä yrityksen ulkomaan toimipisteestä siirrettiin varastointitoiminta Suomeen, vuokrausta hoitanut LogisTilan toimitusjohtaja Rauno Nurmi kertaa.

Lahden Sotkankadun toimitilat sopivat heidän tarkoitukseensa erinomaisesti ja päätökset syntyivät nopeasti. Yritys muuttaa uusiin tiloihinsa kesäkuussa.

– Vuokratussa tilassa tehdään heitä varten vain hieman muutostöitä, kertoo Nurmi. Valaistusjärjestelmä uusitaan, yksi väliseinä puretaan ja rakennetaan yksi uusi väliseinä. Muuten tilat ovat heille aika sopivat jo valmiiksi. Heillä on myös mahdollisuus laajentaa toimintaansa kiinteistössä myöhemmin.

Lahden keskustan tuntumassa sijaitseva Lahden Linkki on monipuolinen varasto- ja logistiikkaterminaali. Kiinteistön suuri määrä lastauslaitureita mahdollistaa isojen tavaraerien käsittelyn samanaikaisesti. Muunneltavissa oleva kiinteistö tarjoaa laadukasta varastotilaa monenlaisiin tarpeisiin.

Katso kiinteistön vapaat tilat tästä

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Rauno Nurmi, p. 050 5522 683 tai rauno.nurmi(at)logistila.fi


Etsitkö uutta toimistotilaa, liiketilaa, tuotantotilaa tai varastotilaa? Kauttamme saat järkevät toimitilaratkaisut ja viihtyisät työympäristöt. Ota yhteyttä!

Takaisin uutislistaukseen